Dokładnie, już gdzieś o nim pisałem. Pachnie obłędnie a z trwałością jest moim zdaniem ok. Poza tym butla ~480ml jest na tyle duża, że prędzej chyba auto sprzedam niż się skończy.KeepeR pisze:Ja również polecam CG Stripper Scent
[wnętrze] kokpity, plastiki, wszelkiego rodzaju tapicerki
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
fajny zapach samochodowy
Gran Turismo Iniezione
fajny zapach samochodowy
krissMK4, np. w googlach: https://www.google.pl/search?q=Stripper ... hannel=rcs" onclick="window.open(this.href);return false;
68zł, chociaż mi akurat bardziej podchodzi arbuz i cynamon z kemko niż stripper ;] chyba że mój był rozwodniony (bo brałem z drugiej ręki)
68zł, chociaż mi akurat bardziej podchodzi arbuz i cynamon z kemko niż stripper ;] chyba że mój był rozwodniony (bo brałem z drugiej ręki)
- Paviarotti
- Lord GTI
fajny zapach samochodowy
Coronado cherry całkiem fajnie pachnie, na początku trochę jak różowe gumy Orbit
A ten CG Stripper Scent to po prostu się rozpyla w aucie? :>
A ten CG Stripper Scent to po prostu się rozpyla w aucie? :>
- KeepeR
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV
- Silnik: ALH
- Kontakt:
- Paviarotti
- Lord GTI
fajny zapach samochodowy
Stripper, ciekawi mnie bardzo jak się California wywietrzy to pewnie sobie kupię.
- barteKKK03
- V.I.P.
fajny zapach samochodowy
Ewentualnie w dywany psiknąć, wtedy wydaje mi się że utrzymuje się nieco dłużej
U mnie jak na razie również rządzi Stripperek, choć ostatnio zawiesiłem na lusterku zapach GTI sprzedawany ostatnio na Allegro... i generalnie pachniał jak żel Adidasa pod prysznic, co mi nawet pasowało, jednak szybko stracił swoje właściwości.
U mnie jak na razie również rządzi Stripperek, choć ostatnio zawiesiłem na lusterku zapach GTI sprzedawany ostatnio na Allegro... i generalnie pachniał jak żel Adidasa pod prysznic, co mi nawet pasowało, jednak szybko stracił swoje właściwości.
fajny zapach samochodowy
zdecydowałem się na CG Stripper Scent , a miał ktoś do czynienia z dr marcus ecolo , jak kupiłem auto to był i był fajny ale nie mogę rozgryźć jak się nazywa zapach bo nie pisze na flakoniku
fajny zapach samochodowy
ja też się właśnie ostatnio zastanawiałem nad zmianą zapachu w aucie.
Do tej pory nieprzerwanie królowało u mnie waniliowe drzewko.
Stripper Scent dostałem jako próbkę, ale jeszcze nie miałem okazji użyć ;P
głównie chyba dlatego, że buteleczka nie ma atomizera a jakoś nie uśmiecha mi się go rozlewać
orientuje się ktoś czy Stripper Scent zostawia plamy na tapicerce? :>
Do tej pory nieprzerwanie królowało u mnie waniliowe drzewko.
Stripper Scent dostałem jako próbkę, ale jeszcze nie miałem okazji użyć ;P
głównie chyba dlatego, że buteleczka nie ma atomizera a jakoś nie uśmiecha mi się go rozlewać
orientuje się ktoś czy Stripper Scent zostawia plamy na tapicerce? :>
Malował ktoś lekko pościeraną skórzaną kierownicę? Odtłuszczenie benzyną ekstrakcyjną i malowanie winylem to dobry pomysł? A może jakieś "kremy odnawiające"? Polećcie coś bo jeszcze za wcześnie żeby ją na nowo skórą obszyć.
fajny zapach samochodowy
jA POLECAM california scents wiśniowy (coronado cherry) świetna petarda zapachowa
Ja jeszcze zrobiłem sobie taki myczek ze lezy w nawiewie kawałek wiec zawsze jak włącze clime lub nawiew to w samochodzie pachnie dokladnie wszedzie tym i to mocno Polecam
Ja jeszcze zrobiłem sobie taki myczek ze lezy w nawiewie kawałek wiec zawsze jak włącze clime lub nawiew to w samochodzie pachnie dokladnie wszedzie tym i to mocno Polecam
-
- Nowicjusz
fajny zapach samochodowy
Jeśli chodzi o Stripper Scent aplikowane z ok 10-15 cm nie zostawia żadnych śladów - choć ja tego typu środki aplikuję na dywaniki lub blisko tych rejonów
śmiało maluj lakierem do skóry (renoskór ) jeżeli nie jest nigdzie uszkodzona pozadzierana zrobi się taka powłoka i będzie jak nowa malowałem kilka kierownic i wszystko ok lakier trzyma dość długo