Preparat koloryzujący do regeneracji deski rozdzielczej
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Czy zna ktoś jakiś preparat żeby deska rozdzielcza odzyskała trochę czarnego koloru ? mam u siebie w golfie takie jasne przebarwienia i przetarcia i chciałem to jakoś zamaskować ale nie wiem za bardzo czym
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Deskę na początek trzeb porządnie oczyścić i odtłuścić apc, nie ma preparatów które koloryzujących na deskę bo byś się zwyczajnie pobrudził od tego.
Jako dressing możesz użyć poorboy's natural look. Przebarwienia czy przetarcia to trudna sprawa, tego nie zamaskujesz tak łatwo, a niektórych wcale.
Jako dressing możesz użyć poorboy's natural look. Przebarwienia czy przetarcia to trudna sprawa, tego nie zamaskujesz tak łatwo, a niektórych wcale.
Więc co robi ten preparat ?
http://allegro.pl/czernidlo-do-gumy-i-p ... 73536.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/czernidlo-do-gumy-i-p ... 73536.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
To co jest napisane w aukcji, tyle, że się kompletnie nie nadaje do plastików wewnętrznych.LucjanDJ pisze:Więc co robi ten preparat ?
Raz że będzie kurz do tego kleił, dwa że się ubrudzisz jak dotkniesz deski.
LucjanDJ, możesz spróbować autobrite black dye. Tylko najpierw najlepiej w mało widocznym miejscu. Może jakoś wyjdzie