Paviarotti pisze:rbul, do tej mocnościernej pasty chyba raczej musisz dobrać twardego pada albo z mikrofibry (Megs ma chyba takie), na na średnio-miękkiej to wiele nie ugrasz, szczególnie że to DA. I wosk zmień na jakiś fajny letni, bo ten nie jest zbyt przyjemny w aplikacji.
Freddy pisze:Kolega wyżej ma rację na DA weź sobie twardego pada żeby miał co robić a co do wosku aplikacja to pół biedy gorzej z dotarciem jak za długo poleży ręce odpadają jego plusem jest mocny połysk i trwałość. Letnie woski znacznie krócej leżą ale praca z nimi to przyjemność i pamiętaj jeśli się zdecydujesz to myjnie typu karcher odpadają jedynie woda jak już jeśli nie chcesz skrócić żywotności wosku do minimum
A możecie polecić mi coś? Oczywiście poszukam sobie też sam, ale może macie jakieś sprawdzone specyfiki. Już kiedyś stosowałem ten wosk. To prawda natachałem się... ręcznie... nie polecam . Ale efekt mi wynagrodził. Wtedy jednak nie robiłem żadnej polerki. Sam wosk. Teraz chcę posunąć się kilka kroków dalej