www.bestseller.pl pisze:Bardzo fajne relacje, widać że masz głowę na karku do detailingu.
Dzięki za słowa uznania
Wiesz ... jak usłyszałem pomysł koloru to też byłem sceptyczny bo kolor można było zobaczyć wyłącznie na kuli śr. 10-15cm w salonie gdze było ciemno, światło ze świetlówki ale klient nasz Pan...www.bestseller.pl pisze: Odnośnie ostatniego projektu tej Suberb to jestem w szoku, że ludziom nie podchodził ten kolor jak dla mnie bardzo bardzo fajny IMO Lepszy niż ten z Golfowy w Rce a tak poważnie to kolor fajny ale nie na tej Skodzie.
Jak go zobaczyłem na placu salonowym to mi się znacznie bardziej spodobał mimo oklejenia i brudu po transporcie, po umyciu w garażu w ledach i metalhalogenach znów zaprezentował swój fajny urok łamania światła od turkusu po fiolet niestety bardzo ciężko ukazać to na zdjęciach próbowałem kilka razy ani aparat ani tel nie widzi tego co widzi oko
Co do samego samochodu... duży ciemny = duże jasne koło, na zdjęciach wersja zima 17` na lato czekają 18` fajnie jak były by 19 ale nie można mieć wszystkiego