Właśnie o to coś mi chodzi - konkretnie jaka nazwaszewczi90 pisze: do czyszczenia plastików też jest coś żeby zmyło nikotynę, silny środek psikasz i spływa ten syf dodatkowo pucujesz szmatką

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Właśnie o to coś mi chodzi - konkretnie jaka nazwaszewczi90 pisze: do czyszczenia plastików też jest coś żeby zmyło nikotynę, silny środek psikasz i spływa ten syf dodatkowo pucujesz szmatką
Też uważam że pianki o dupe rozbić. Ale IPA wpylone do nawiewów pomaga - z niego głównie składa się spray do nawiewów od wurtha. Ew. możesz w miejsce "poboru" powietrza przy obiegu zamkniętym psikiwać delikatnie olejek sosnowy rozrobiony z wodą lub IPA - on ma zdolność usuwania brzydkich zapachówSalwinek91 pisze:Nie używaj pianek do nawiewów bo jeszcze gorzej zrobisz.
A jak on reaguje na wodę bo miałem 303 aero space stosowałem do dywaników gumowych jest rewelacyjny tylko strasznie mało wydajny. Szukam czegoś co po zetknięciu z kroplami wody nie pozostawi śladów.Salwinek91 pisze:maj0nez, a może Pink Shine![]()
prezes0071, natural look, pink shine, ale z tymi rysami to chyba żartujesz??
nie zartujepo prostuna klapie od schowka rzucają sie perfidnie w oczy przetarcia i drobne ryski nie oczekuje ze to calkowicie usune ale strasznie mnie to irytuje jak ktos wchodzi i mowi ojj a gdzie tak ci sie powycieralo <lol> wiec pewnie jest jakis srodek co pokryje swoją warstwą chociaz te przetarcia i bedzie jednolita barwa całej powierzchni ;D oczywiscie matowa rzecz jasnaSalwinek91 pisze:maj0nez, a może Pink Shine![]()
prezes0071, natural look, pink shine, ale z tymi rysami to chyba żartujesz??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości