słowo kluczck pisze:od temachem
plak czy autoland
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
plak czy autoland
A co powiesz na takie połączenie na początek?
- POORBOY'S WORLD EX SEALANT with CARNAUBA + SONAX BSD
- POORBOY'S WORLD EX SEALANT with CARNAUBA + SONAX BSD
plak czy autoland
nigdzie nie mogę tego znaleźć.Shmatan pisze:cut and shine od temachem
Jeśli chodzi o cleaner czy MEGUIARS ULTIMATE POLISH będzie OK?
Re: plak czy autoland
Lepiej już Dodo Juice Lime Prime, albo ValletPro Achilles. To typowe cleanery.ck pisze:nigdzie nie mogę tego znaleźć.Shmatan pisze:cut and shine od temachem
Jeśli chodzi o cleaner czy MEGUIARS ULTIMATE POLISH będzie OK?
Chyba, że chcesz w jedną markę, to PoorBoy's ProPolish
Re: plak czy autoland
o to Ci chodziło?Shmatan pisze: np. cut and shine od temachem z sonaxem bsd bije moim zdaniem pod każdym względem duet UC + colli ale na żadnym forum nie znajdziesz ani słowa na temat tego środka
http://temachem.sklep.pl/opis/8004105/c ... 500ml.html
Faktycznie takie super?
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
plak czy autoland
Przecież majątku nie kosztuje - kupuj i testujck pisze:Faktycznie takie super?
Shmatan, dobrze napisał stronę wcześniej,żeby nie trzymać się jedynie "słusznych" utartych ścieżek
Co na jednym aucie będzie się ładnie "układać" na drugim będzie się mazać i zostawiać smugi, nie da takiego looka ...
I tanie kosmetyki za 20zl mogą dać fajny efekt i przy okazji łatwo i przyjemnie się aplikować, miałem kiedyś taki wosk w płynie niestety nie jest on już produkowany i na szybkie odświeżenie auta robił genialna robotę
Testujcie - kosmetyki i sami oceniajcie czy ich działanie wam się podoba czy nie, czy chcecie kropelkowanie, czy śliski lakier, czy wet look .
Jak coś nie leży można sprzedać po czasie, wymienić się na coś innego lub zrobić komuś prezent.