[zewnątrz] mycie auta
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Re: [zewnątrz] mycie auta
Koledzy potrzebuje jakis tani i nie ruszajacy wosku szampon. Doradzicie cos?
ALH: 139KM/311Nm
- piteks
- _
ja używam do regularnego myciaCrazyGirl pisze:Koledzy potrzebuje jakis tani i nie ruszajacy wosku szampon. Doradzicie cos?
http://www.shiningcar.pl/pl/p/RiseShine ... oo-1L/1800" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.shiningcar.pl/pl/p/4nano-Ult ... et-1L/1090" onclick="window.open(this.href);return false;
Skoro mowa o szamponach to w czym jest lepszy Duragloss 901 od Shiny Garage Orange? Bo DG 2x drozszy
ALH + 205 + chip
- maj0nez
- VR6 user
- Kontakt:
[zewnątrz] mycie auta
Dla mnie Rise and Shine jest extra a mam teraz Shiny Garage truskawkowy jest beznadziejny jeszcze kupiłem 5L ale to moje zdanie
To w czym jest lepszy to już subiektywna opinia. Jedni wola mega pianę, inni bez piany ale z świetnym domywaniem, a inni stawiają na zapach.
- maj0nez
- VR6 user
- Kontakt:
[zewnątrz] mycie auta
jeśli chodzi o szampony to tak jak kolega sliwa404 napisał to indywidualne podejście , dla mnie najważniejsze jest domywanie i piana a jeśli ma jeszcze fajny zapach to już bajka . Mój ulubieniec http://shiningcar.pl/pl/p/Dodo-Juice-Bo ... -mild-/217" onclick="window.open(this.href);return false; cena wysoka ale nie żałuje wydanych złotówek .
Ja przebiłem sie od Autolandu, po Zymola przez Gyeona. Wróciłem do SG Sleek i Buuble . Ładnie pachnie, pieni sie i domywa jak zymol. A cena? 70zl za 5L? Jak za darmo
- piteks
- _
[zewnątrz] mycie auta
Dla mnie zaś najważniejsza jest śliskość jaką szampon daje dla rękawicy (oprucz domywania oczywiście). Potem jeszcze zapach. Jak widać, każdy lubi coś innego. Ostatnio uwielbiam mycie SV Bath . Tak jak wspomniał kolega sliwa404, SG Sleek & Bubbly jak na początek jest super. Ma bardzo dobry stosunek cena/ jakość. Jak już człowiek się wciągnie w detailing, to potem szuka "złotego środka"
- miko
- black point
- Kontakt:
[zewnątrz] mycie auta
sliwa404 pisze:SG Sleek i Buuble
Trochę późno ale się przyłączę zaje&*ty szamponpiteks pisze:SG Sleek & Bubbly
-
- Użytkownik