Zmiana turbiny w AHU
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Zmiana turbiny w AHU
według mnie (choć moje odczucie mogą być subiektywne a nie obiektywne ) to KKK K03 lepiej jedzie z dolnych obrotów za to GT15 lepiej trochę jedzie górą choć różnice są nie wielkie.
podkreślam że to są tylko moje odczucia
na KKK lepsza była elastyczność a na Garrecie lepiej się jeździło w górnych obrotach o ile można powiedziećże M-TDI ma górne obroty ( a przynajmniej moje M-TDI które jeźdiło w golfie).
podkreślam że to są tylko moje odczucia
na KKK lepsza była elastyczność a na Garrecie lepiej się jeździło w górnych obrotach o ile można powiedziećże M-TDI ma górne obroty ( a przynajmniej moje M-TDI które jeźdiło w golfie).
- krzysiek1606
- Użytkownik
Zmiana turbiny w AHU
obie turbiny są identycznej wydajności i tak samo jest z wytrzymałością
krzysiek.[audi a4 b5 avant +++ ]
246HP-472NM [ soft by spanky ]
oferuje czyszczenie turbin , przerobke turbin GTB na podcisnienie , uszczelnianie i modyfikacje pomp wtryskowych , uklady wydechowe z kwasiaka i instalacje fmic
tel. 608370238 TURBO-SPAW
oferuje czyszczenie turbin , przerobke turbin GTB na podcisnienie , uszczelnianie i modyfikacje pomp wtryskowych , uklady wydechowe z kwasiaka i instalacje fmic
Zmiana turbiny w AHU
krzysiek1606 pisze:obie turbiny są identycznej wydajności i tak samo jest z wytrzymałością
krzysiek1606, gdyby tak było to nie było by żadnych różnic w jeździe na jednej i drugiej.
- krzysiek1606
- Użytkownik
Zmiana turbiny w AHU
arwam, właśnie jezdziłem na obydwu i żadnej różnicy nie zauważyłem
krzysiek.[audi a4 b5 avant +++ ]