arwam pisze:lukas313, ta co mam jest do naprawy po awarii 11mm pompy i już jest zaklepana.
ale myślę że będzie się coś z tym dało zrobić ale najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia
arwam dasz rade przerobić mi tą dzwignie?
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
arwam pisze:lukas313, ta co mam jest do naprawy po awarii 11mm pompy i już jest zaklepana.
ale myślę że będzie się coś z tym dało zrobić ale najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia
lukas313 pisze:czy dzwignie z mana też trzeba przerobić ?
jeśli nie to cz ktoś z was wie jaki ma numer bosha lub wie z jakim numerem jest pompa?
arwam pisze:lukas313 pisze:czy dzwignie z mana też trzeba przerobić ?
jeśli nie to cz ktoś z was wie jaki ma numer bosha lub wie z jakim numerem jest pompa?
jeśli wkładasz jądo pompy od 1.6D lub TD bez osobnej regulacji obrotów biegu jałowego to nie trzeba przerabiać.
można również samą górę zastosować od 1.6TD
jak byś poszukąl to byś wiedział , arwam podał nr pompy w innym wątku ,a dźwignia regulująca jest taka sama jak w aukcji 1 z pomp , ino czy jest sens kupować coś dla 1 elementu jak są całe pasujące pompy i czego po tym oczekujesz ? a co aktualnie masz i w czym problem ?lukas313 pisze:a może to taka pompa
http://moto.allegro.pl/man-pompa-wtrysk" onclick="window.open(this.href);return false; ... 88766.html
miałem wsadzone 216 z mojego drugiego auta i różnica była niewielka powyrzej 3500obr/minvision pisze:1461907711 koszt 404.85pln , i jak to jedzie i zainwestuj w wtryski lepiej zrobisz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości