Cytat z katalogu:
Czyli kat był chyba wyłącznie w silnikach 1V.2A 191253091BG
exhaust pipe with catalyst
front / 1V
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Czyli kat był chyba wyłącznie w silnikach 1V.2A 191253091BG
exhaust pipe with catalyst
front / 1V
Też tak mi się wydaje, bo ciśnienie 1,5 - 1,6 na tubinie bez grzebaniaTo_mas pisze:Wojtek_GR, mozeo sie wg zaciął.
jak to - nie ma co ludziom głowy zawracać, Trochim też chce zarobić?? Jeżeli chce 115-130kucy na seri pompie i turbawce np. k14 bedzie ciężko uzyskać a tak 10mm + k24 + downpipe + 2,5cala wydech i można atakować 115kucy i jakieś 9-10 do setkipaja pisze:dokładnie, pompa 10mm to koszt ok 600zł i ponoc wystarcza do 150-160km. Na tyle i tak kkk24 nie pozwoli. Jeżeli nie planujesz większych mocy to nie ma co ludziom głowy zawracać, co innego 10 mm, ale i z tym ciężko będzie.
ja na setupie k24, duza pompa, wydeszek, BRAK IC i ogolnie setup zmeczony zyciem mialem 127km i cos mi sie wydaje, ze na dobrym IC i zdrowych gratach i silniku z wielkim szczesciem moze by ktos dobil do 140km max fajnie to jezdzilo na codzieneldorado84 pisze:jak to - nie ma co ludziom głowy zawracać, Trochim też chce zarobić?? Jeżeli chce 115-130kucy na seri pompie i turbawce np. k14 bedzie ciężko uzyskać a tak 10mm + k24 + downpipe + 2,5cala wydech i można atakować 115kucy i jakieś 9-10 do setkipaja pisze:dokładnie, pompa 10mm to koszt ok 600zł i ponoc wystarcza do 150-160km. Na tyle i tak kkk24 nie pozwoli. Jeżeli nie planujesz większych mocy to nie ma co ludziom głowy zawracać, co innego 10 mm, ale i z tym ciężko będzie.
Ja po założeniu LDA i podniesieniu dawki oraz ciśnienia (1,2 bara),uzyskałem 87 km/167 Nm.raf-gog pisze:Witam!
Zakupiłem kilka dni temu golfine własnie z silniczkiem 1V w dosc dobrym stanie, jako ze mialem wczesniej SB z interkiem itd. to brakuje mi teraz mocy czytalem ttemacik doszedlem do 20 strony i juz nei moge dlatego tez powiedzcie mi czy jak zaloze sam grzybek na pompe zamiast tego tego tego hm kawalka wystajacej rurki, czy bede musial cos jeszcze regulowac u mechanika z odpowiednimi przyzadami??? Czy po prostu zaloze i mam kopa:P
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości