Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
To jest ten (mały) szczegół ...a drugi (mały) to wtrysk pośredni w tdarwam pisze: Co prawda 1.6TD nie da aż takiego momentu obrotoweg ze względu na budowę układu korbowo tłokowego.
gwarantuje w obu przypadkach łacznie z dolotem wydechem 50 godzin +10 na instalacje vntarwam pisze: lekka rzeźba przy samym montażu,
rozumiem Arwam ze chciaes napisac ze jak jest vnt to nie dogoni sie go na wg ? jezdziłes juz na tds i stąd ta opinia?arwam pisze:na takiej samej konfiguracji, ( pompa, wtryskiwacze,dawka paliwa, doładowanie) nie dogonisz.
A kury na wsi mają po dwie głowy....arwam pisze: minus mała wytrzymałość i i to że nie ukrzesasz dużego momentu obrotowego.
Arwam ja pisze o zwykłych ludziach nie o Tobie Ty zawsze jak widze robisz "wszystko" najszybciej...arwam pisze:no to gdyby nie to że robiłem z doskoków to około dzień roboczy,
Czyli tds -owej nie testowałes ale i tak wiesz ze jest do dupy... superarwam pisze:testowałem rózne opcje i powiem tak że lepsze jest duże VNT niż duże WG.
Akurat zawieszenie mam czerwone H&R -40mm i poza tym ze nie da sie regulowac sztywności to akurat niczym sie od gwintu nie rózni . Ale to zapewne szmelc w porównaniu z Twoim gwintem.arwam pisze:co do momentu to powiem tak: załóż nawet AAZ'a żebyś nie mówiłże to wina mniejszej pojemności, ASD i Gwint który nie pozwala na bujanie sie nadwozia w tą i z powrotem, wtedy pogadamy czy będzie palił kapcia nawet jak założysz 13-tki na napędzaną oś.
jak idę w sprincie to trakcji nie mam pierwsze dwa biegi jak mam zdjętą dawke na bezdymną przy ca 2.0bara. za to z rolki zrywa ją.
Chcesz powiedzieć,że ty osiągnąłeś?arwam pisze:jak osiągniesz 170km/h na trzecim biegu to daj znać.
Odpowiednio posumowaneciepek pisze:jak osiagne 200 na wstecznym to dam Ci znac.
Zajefajną.TDiesel power pisze:A jaką ty masz turbinkę?
Wyśmienicie,ale po swapie na AAZ,mogłaby być nieco dłuższa,zwłaszcza 2 pierwsze biegi.TDiesel power pisze:jak ci się jeździ na tej ASD?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości