Jaki klucz pneumatyczny
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Regulamin forum
1. W dziale NARZĘDZIA obowiązuje Ogólny regulamin forum,tutaj piszemy tylko o narzędziach.O problemach technicznych w aucie,proszę pisać w dziale "Techniczne
2. Dział ten powstał w odpowiedzi na rosnącą liczbę tematów odnośnie wszelkiej maści narzędzi, przyrządów serwisowych, pomiarowych, oraz specjalistycznego wyposażenia warsztatowego.
Wypowiedzi użytkowników jak i nasz wkład pracy, stać się mają pomocne dla innych prosimy więc o rzeczowe podejście.
3. Pytania w formie tematów zakładamy używając prefixów, w danym temacie opisujemy i dyskutujemy wyłącznie na temat danego wątku
1) Polecany zestaw narzędzi -Piszemy jedynie o tym, jaki zestaw posiadamy i do czego on nam służy
2) Narzędzia specjalne – Tu opisujemy specyficzne rodzaje narzędzi, właśnie z wymiarowanie, opisem do czego konkretnie służy.
3) Pytania o narzędzia –Można tutaj zadawać pytania o narzędzie potrzebne do danej czynności
4. Narzędzia możemy oceniać ze względu na Jakość oraz Trwałość w skali 1-10,np. Trwałość 8/10 Jakość 3/10
bez zbędnej dyskusji typu ”badziew””do d….”. Posty z tego typu Epitetami zostaną usunięte, rajem dla spamerów miejsce to niestety nie będzie.
1. W dziale NARZĘDZIA obowiązuje Ogólny regulamin forum,tutaj piszemy tylko o narzędziach.O problemach technicznych w aucie,proszę pisać w dziale "Techniczne
2. Dział ten powstał w odpowiedzi na rosnącą liczbę tematów odnośnie wszelkiej maści narzędzi, przyrządów serwisowych, pomiarowych, oraz specjalistycznego wyposażenia warsztatowego.
Wypowiedzi użytkowników jak i nasz wkład pracy, stać się mają pomocne dla innych prosimy więc o rzeczowe podejście.
3. Pytania w formie tematów zakładamy używając prefixów, w danym temacie opisujemy i dyskutujemy wyłącznie na temat danego wątku
1) Polecany zestaw narzędzi -Piszemy jedynie o tym, jaki zestaw posiadamy i do czego on nam służy
2) Narzędzia specjalne – Tu opisujemy specyficzne rodzaje narzędzi, właśnie z wymiarowanie, opisem do czego konkretnie służy.
3) Pytania o narzędzia –Można tutaj zadawać pytania o narzędzie potrzebne do danej czynności
4. Narzędzia możemy oceniać ze względu na Jakość oraz Trwałość w skali 1-10,np. Trwałość 8/10 Jakość 3/10
bez zbędnej dyskusji typu ”badziew””do d….”. Posty z tego typu Epitetami zostaną usunięte, rajem dla spamerów miejsce to niestety nie będzie.
-
- Nowicjusz
- Auto: Volkswagen Golf
- Kontakt:
Re: Jaki klucz pneumatyczny
tak, ten ats p160 naprawde spoko lata, jestem miło zaskoczony. myslalem ze bedzie jakis chinski badziew. no i calkiem niezle wykonany. Powiedziałbym:
- jakość 9/10
- wygoda używania - 9/10 - fajnie leży w dłoni
- głośność 7/10 (no troche jednak jest głośny, ale bez przesady, są głośniejsze)
- moc 10/10
- cena - 10/10 - za nieco ponad 230 zeta to uważam ze nie jest zle
takze ogolnie nie jest taki zły ten klucz.
Wogle teraz zastanawiam się nad kupnem jeszcze trochę gratów od tego samego sprzedawcy, ale to już raczej sprawa na oddzielny temat.
pozdrawiam
- jakość 9/10
- wygoda używania - 9/10 - fajnie leży w dłoni
- głośność 7/10 (no troche jednak jest głośny, ale bez przesady, są głośniejsze)
- moc 10/10
- cena - 10/10 - za nieco ponad 230 zeta to uważam ze nie jest zle
takze ogolnie nie jest taki zły ten klucz.
Wogle teraz zastanawiam się nad kupnem jeszcze trochę gratów od tego samego sprzedawcy, ale to już raczej sprawa na oddzielny temat.
pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Auto: Volkswagen Golf
Obie pozadnie firmy. Co mialem w pracy na codzien także nim parę kół odkręciłem. Falcon to klucze płaskie mam też to powiem że super precyzja i mega mocne. Jeśli pneumatyczny jest na tym samym poziomie to myślę że będziesz bardziej jak zadowolony.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Ja kupiłem klucz pneumatyczny elektryczny z Julii za 120 zł Działa , śruby w kołach odkręca spokojnie ZA taką kwotę to śmiech
Moje GTI by Grzesiu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=523088" onclick="window.open(this.href);return false;
Akurat odkręca taki klucz to na czym mi najmniej zależy. Niech odkręca jakieś śruby konkret nawet takie od sztaplarki. Ja swoim też elektrycznym już parę razy odkręcam takie śruby na klucz 27 itp.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Ja ostatnio kupiłem coś takiego https://narzedziowy24.eu/Klucz-pneumaty ... PER-p34924. Próbnie go odpaliłem i muszę przyznać, że daję rade. Fajna opcja do szybkiej wymiany kół pod domem albo do odkręcenia zapieczonej śruby w jakimś uciążliwym miejscu. Na razie nie testowałem go jakoś intensywnie, ale sprostał moim oczekiwaniom i odkręcił śruby w kole zakręcone w warsztacie innym pneumatem więc mogę śmiało polecić!