Zestaw kluczy do 300 zl
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Regulamin forum
1. W dziale NARZĘDZIA obowiązuje Ogólny regulamin forum,tutaj piszemy tylko o narzędziach.O problemach technicznych w aucie,proszę pisać w dziale "Techniczne
2. Dział ten powstał w odpowiedzi na rosnącą liczbę tematów odnośnie wszelkiej maści narzędzi, przyrządów serwisowych, pomiarowych, oraz specjalistycznego wyposażenia warsztatowego.
Wypowiedzi użytkowników jak i nasz wkład pracy, stać się mają pomocne dla innych prosimy więc o rzeczowe podejście.
3. Pytania w formie tematów zakładamy używając prefixów, w danym temacie opisujemy i dyskutujemy wyłącznie na temat danego wątku
1) Polecany zestaw narzędzi -Piszemy jedynie o tym, jaki zestaw posiadamy i do czego on nam służy
2) Narzędzia specjalne – Tu opisujemy specyficzne rodzaje narzędzi, właśnie z wymiarowanie, opisem do czego konkretnie służy.
3) Pytania o narzędzia –Można tutaj zadawać pytania o narzędzie potrzebne do danej czynności
4. Narzędzia możemy oceniać ze względu na Jakość oraz Trwałość w skali 1-10,np. Trwałość 8/10 Jakość 3/10
bez zbędnej dyskusji typu ”badziew””do d….”. Posty z tego typu Epitetami zostaną usunięte, rajem dla spamerów miejsce to niestety nie będzie.
1. W dziale NARZĘDZIA obowiązuje Ogólny regulamin forum,tutaj piszemy tylko o narzędziach.O problemach technicznych w aucie,proszę pisać w dziale "Techniczne
2. Dział ten powstał w odpowiedzi na rosnącą liczbę tematów odnośnie wszelkiej maści narzędzi, przyrządów serwisowych, pomiarowych, oraz specjalistycznego wyposażenia warsztatowego.
Wypowiedzi użytkowników jak i nasz wkład pracy, stać się mają pomocne dla innych prosimy więc o rzeczowe podejście.
3. Pytania w formie tematów zakładamy używając prefixów, w danym temacie opisujemy i dyskutujemy wyłącznie na temat danego wątku
1) Polecany zestaw narzędzi -Piszemy jedynie o tym, jaki zestaw posiadamy i do czego on nam służy
2) Narzędzia specjalne – Tu opisujemy specyficzne rodzaje narzędzi, właśnie z wymiarowanie, opisem do czego konkretnie służy.
3) Pytania o narzędzia –Można tutaj zadawać pytania o narzędzie potrzebne do danej czynności
4. Narzędzia możemy oceniać ze względu na Jakość oraz Trwałość w skali 1-10,np. Trwałość 8/10 Jakość 3/10
bez zbędnej dyskusji typu ”badziew””do d….”. Posty z tego typu Epitetami zostaną usunięte, rajem dla spamerów miejsce to niestety nie będzie.
Zestaw kluczy do 300 zl
na honitonie sie dorobine zawiodlem choc sa zestawy naprawcze do grzechotek ale zakupilem sobie king tony. Sa w promocji zestawy i sobie chwale. Jest gwarancja i nei ma problemow. Grzechotka honiton 1/2 cala to koszt 40 zl a king tony okolo 45 zl jak dla mnie wybór prosty. a z king tony to uzyskalem info w dobrym sklepie ze idzie na okrety podwodne do Świnoujsca czy tam na zwykle okrety wiec tu lipy nie ma.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Re: Zestaw kluczy do 300 zl
A czy w honitonie sa lepszej jakosci bity niz w yato? Tzn czy sa CRV bo w yato jest to S2. Bo słyszałem wlasnie ze w yato o ile klucze sa dobre o tyle bity lipne wlasnie dlatego mysle ze S2, wiec fajnie byloby wiedziec jak jest w honitonie.
1Z + 0.216 + 16bit + chip + EGR out + wolna odma + KAT out
E46 330D M57
E46 330D M57
Zestaw kluczy do 300 zl
Do Yato nic nie mam, ale tak jak pisałem - Proline 94 elementowy kosztuje 200 zł, a Yato jest droższe o prawie 100 zł, jakość narzędzi podobna z tego co ja obserwuję, do pewnych zastosowań nie warto kupować droższego zestawu.
Zestaw kluczy do 300 zl
Same bity jesli sa nawet nabijane to nie ma problem by je wymienic a nawet cr-v bedziesz raczej z biegiem czasu i uzywania wymienial. te bardziej eksploatowane i tak bym sobie dokupil jakies lepsze i porządniejsze na sztuki.
Dziś mi właśnie przysłali z reklamacji taką rączke przedluzajacą do grzechtoki lub sztywnego klucza na 1/2 cala. Popekała i nie robili problemu i king tony gware uwzglednil.
Dziś mi właśnie przysłali z reklamacji taką rączke przedluzajacą do grzechtoki lub sztywnego klucza na 1/2 cala. Popekała i nie robili problemu i king tony gware uwzglednil.
Zestaw kluczy do 300 zl
Yato jak i Honiton podobna kasa. Nie jest droższa o 100zł. W castoramie dzis ok 230zł, wiec niedrogo. Ale yato ma S2 koncowki bitow. Honiton ponoc CRV wiec bylby lepszy jesli za ta sama kase co yato.
E46 330D M57
E46 330D M57
Zestaw kluczy do 300 zl
Skąd wiecie że s2 jest słabsza od cr-v? Macie jakieś materiały na ten temat?
Cały mój kraj >> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=519472" onclick="window.open(this.href);return false;
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Zestaw kluczy do 300 zl
jakieś Panowie linki z aukcji lub sklepów internetowych
Bo nie wiem czy Yato, czy Honiton a o Stanleyu nikt nic nie wie?
zależało by mi aby była w zestawie przedłużka elastyczna lecz niekoniecznie
Bo nie wiem czy Yato, czy Honiton a o Stanleyu nikt nic nie wie?
zależało by mi aby była w zestawie przedłużka elastyczna lecz niekoniecznie
Zestaw kluczy do 300 zl
Teraz to już sam szczerze mowiac nie wiem, w yato slyszalem ze pekaja bity. W honitonie (crv) w sumie takich opinii nie slyszalem wiec wydawalo mi sie ze s2 jest gorsze. Chyba ze to jeden kit czy kupie yato czy honiton?
E46 330D M57
E46 330D M57
Re: Zestaw kluczy do 300 zl
upg w vw zrobiłem i kilka mostków w pd pompki jak i inne typu śruby koła pasowego na wale złego słowa o yato powiedzieć nie mogę wszystko całe, tylko klucz do odkręcania klamek sie poddał (t20 jak dorze pamietam), pożyczyłem "mądremu" założył pokrętło 1/2 cala 45 cm i ukręcił, uzupełniłem o jonnesway taki mieli w narzędziwym, tak ze używać z głową a wszystko będzie całepawlo1123 pisze:Teraz to już sam szczerze mowiac nie wiem, w yato slyszalem ze pekaja bity. W honitonie (crv) w sumie takich opinii nie slyszalem wiec wydawalo mi sie ze s2 jest gorsze. Chyba ze to jeden kit czy kupie yato czy honiton?
Zestaw kluczy do 300 zl
Po kilku latach też złego słowa nie powiem ale nie uważam żeby warto było przepłacać. Kolega katuje swoje bez nazwy dłużej ode mnie i więcej zgubił niż zepsuł, co więcej okazały się twardsze od stanleya.lisek171 pisze:upg w vw zrobiłem i kilka mostków w pd pompki jak i inne typu śruby koła pasowego na wale złego słowa o yato powiedzieć nie mogę wszystko całe
Cały mój kraj >> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=519472" onclick="window.open(this.href);return false;
Zestaw kluczy do 300 zl
Dobre sa te yato. Ten maly zestaw mam i tez sporo nim zrobilem. Duzy zestaw mam king tony to niedawno przedluzke raczki cos jak rurka przedluzajaca zlamalem. Wymienili oczewiscie ale teraz ukrecilem taką mala przedluzke na 1/2 cala. Czekam az przysla nową. Nasadki maja dobre nie powiem bo lepsze od yato, twardsze napewno. Grzechotka tez bardzo mocna.
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Zestaw kluczy do 300 zl
ile taki zestaw? Ten neo to widzialem pojedyncze stuki w leo leo i kiedys tam zakupilem mala grzechotke i do dzis dziala bardzo dobrze.
- inż. Mk2_marcin
- Golfista