Ku przestrodze - polecam zobaczyć do końca...
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Mały gagatek
przez jakis czas lecialy te filmiki podczas spotow reklamowych takze w irlandzkiej telewizji, zreszta takich akcji jest tutaj wiecej nie tylko o jezdzeniu autem ale i piciu, o noszeniu noza itp...robi glowe nie powiem, w pewnym momencie wiedzielismy ze jak jakis filmik zaczyna sie milo i sielankowo to za chwile poleje sie krew...mysle ze w Polsce takie filmiki powinny tez byc puszczane, nawet czesciej patrzac na to co sie dzieje na naszych drogach...tu w Irlandii przy ich stylu jazdy wydaje sie to wrecz zbyteczne...zreszta to nie tylko nasze drogi, ziomek z Litwy mowil mi ze tak samo jest u nich, wiec to po prostu nasza wschodnioeuropejska przywara...kazdy musi byc szybszy od kazdego...o co w tym wszystkim k...chodzi?! szerokiej drogi!!!
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c3614195659c33e8.html][img]http://images41.fotosik.pl/271/c3614195659c33e8m.jpg[/img][/url]
no do mnie ten filmik przemówil na tyle ze jak wskazowka obrotka wędruje pod czerwone pole zawsze mi sie to przypomina i zawszze mysle czy aby napewno nie przesadzam ..
Ostatnio zmieniony ndz paź 04, 2009 12:08 przez zorro89, łącznie zmieniany 2 razy.
Był mk2 potem mk3 potem mk2 teraz mk4 :D
- maateuszeq
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Daje do myslenia. Ale jeszcze bardziej daje jak widzisz jak Twoj kumpel dostal prawko a po 2 tygodniach zabija 4 osoby bo chcial sie popisac ze Fordem Eskortem wyciagnie 170km/h. I udalo sie ale za jaka cene/ Chwila nie uwagi i skasowal 7 betonowych przensel.
Ja jestem takiego zdania chcesz zaszpanowac jedz na tor i pokaz co potrafisz. Tam najwyzej skasujesz auto i bedziesz naprawial ale nikomu nic nie zrobisz
Ja jestem takiego zdania chcesz zaszpanowac jedz na tor i pokaz co potrafisz. Tam najwyzej skasujesz auto i bedziesz naprawial ale nikomu nic nie zrobisz
Rzeczywiście tego typu filmy dają do myślenie, szkoda tylko że po kilku dniach od obejrzenia większość o nich zapomina i wszystko wraca do "normy"
Racja, tyle że w praktyce to raczej ciężko znaleźć jakikolwiek tor. Oczywiście to nie usprawiedliwia brawury na drodze.matrix4633 pisze:Ja jestem takiego zdania chcesz zaszpanowac jedz na tor i pokaz co potrafisz. Tam najwyzej skasujesz auto i bedziesz naprawial ale nikomu nic nie zrobisz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Zreszta mniej by bylo wypadkow jak kazde wieszke miasto by organizowalo jakies wyscigi legalne i bezpieczne. Duzo nie musze miec. jakis 1km grogi dobrej dwu pasmowej i juz cos. A tak nic nie ma nic. Sam nieraz jezdze sobie popatrzec i jest na co. Amatorka nieraz jest ale w ladnym stylu. Najblisze zawody sa bodajrze AB CUP Benary pod Poznaniem jak sie nie myle.