Zablokowało 3 bieg
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zablokowało 3 bieg
Witam. Dzisiaj wyprzedzałem tria. Zredukowałem z 4 na 3 i butttt w podłogę. Dojechałem do świateł. Chcę wyłączyć na luz .... a tu lipa. Bieg nie chce wyskoczyć. Dojechałem na tej nieszczęsnej 3 do bomu. Autko postało 10min i bieg wyszedł bez problemu. Postanowiłem sie przejechać. Zauważyłem że przy zmianie z 2 na 3 i redukcji z 4 na 3 czuć opór. Czegoś takiego wcześniej nie miałem. Co to moze być ?
aha zapomniałbym dopowiedzieć : stało sie to mniej więcej po tym jak wjechałem w dosyć dużą dziurę i auto gwałtownie podskoczyło.
p.s
Wodziki sprawdzone i są całe, olej jest na bank bo 3 dni temu sprawdzałem jego poziom.
aha zapomniałbym dopowiedzieć : stało sie to mniej więcej po tym jak wjechałem w dosyć dużą dziurę i auto gwałtownie podskoczyło.
p.s
Wodziki sprawdzone i są całe, olej jest na bank bo 3 dni temu sprawdzałem jego poziom.
Zablokowało 3 bieg :-(
podstaw przód auta na klockach tak aby obydwa koła były w powietrzu odpal auto i spróbuj zmieniać biegi bez obciążenia sprawdź czy biegi dalej wchodzą ciężko
Mój Crayzolowy golf GT viewtopic.php?f=87&t=454903
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
niech ktoś rusza auto do tyłu i do przodu, a ty ciągnij za lewar ;p
może puści
może puści
kolego już jest odblokowany. dziala mi 1 2 4 5 jak wrzucam 3 to jest bardzo ciężko
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Zablokowało 3 bieg
kolega kiedys tak mial i po rozebraniu skrzyni biegow okazalo sie ze synchronizator sie posypal bo jakis syf byl w skrzyni
Zablokowało 3 bieg
woyciech555, ja miałem tak samo jak kolega mówi. Zablokowała mi 3 i za każdym razem wchodziła ciężko albo zgrzytała. No i skrzynia do wymiany
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;