A więc z twojego doświadczenia jaki będzie najlepszy zestaw klocków oraz tarcz hamulcowych? (w ankiecie można oddać 1 głos na klocki i 1 na tarcze).
Dyskusja na temat mile widziana - zapewne nie jeden skorzysta

Pozdrawiam
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
w ojcowej Fabii masakrycznie piszczy taki zestaw, zaczął po przejechaniu kilku tyś km...do tego tarcze się delikatnie wygięły - ale to szczegół w porównaniu do tego jakie dźwięki z siebie wydająSata pisze:Mam pytanie do ludzi którzy którzy używają TRW klocków oraz tarcz.
Czy zestaw wam nie popiskuje? Czy ogólnie jesteście zadowoleni?
Czasem rzeczywiście coś popiszczyQto pisze: piszczy taki zestaw
Nie sądzę żeby dało się jednoznacznie odpowiedzieć bo nie pakowali zestawów tylko jednej firmy.Sata pisze:Prawdą jest to że ATE były montowanie fabrycznie w mk4?
Kupiłem na przód komplet TRW /niby made in Germany i wogóle/ Na początku było OK, ale po paru tysiącach tarcze się lekko skrzywiły /minimalnie odczuwalne na pedale hamulaca, niby nie przeszkadza ale mnie denerwuje / Co jeszcze zauwarzyłem to łatwo je zagrzać mimo że tarcza wentylowana /na porzednich tego nie było, co oryginał to oryginał/Sata pisze:Mam pytanie do ludzi którzy którzy używają TRW klocków oraz tarcz.
Czy zestaw wam nie popiskuje? Czy ogólnie jesteście zadowoleni?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości