Miękki pedał hamulca po naprawie zacisku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam ! wiadomo jaki finał tej usterki ? mam ten sam problem tylko ze po wymianie lewego łożyska i zmianie piasty . Tzn stare łożysko rozsypało sie w ten sposob ze wybiło piastę i musialem przelozyc inna do zwrotnicy.. Pedał był lux a teraz wchodzi w podłoge, strach tym jechac . Do tego przy pompowaniu pedalem z silnika dobiega dziwny sygnal dzwiekowy ... ( ? ) .. tak jakby ciagle łapal jakis błąd ... z gory dzieki za odpowiedz !!!
najpierw zlokalizuj skad dokladnie ten dzwiek,motor nie ma z tym nic wspolnego,poza tym napisz dokladnie co bylo grzebane przy samych hamulcach
Jacek czy coś udało Ci sie zrobić z tym pedalem ? mam taka sama sytuacje z tym że ... po wymianie łożyska ... (!?) nie mam pojecia co sie stało ...
W moim przypadku znaczna poprawa nastąpiła po odpowietrzeniu pompy ABS.
Wydaje mi się, że u Ciebie jest całkiem inny przypadek. Chyba, że miałeś przy swojej naprawie duży ubytek płynu hamulcowego. Wtedy problem mógłby być taki sam.
Wydaje mi się, że u Ciebie jest całkiem inny przypadek. Chyba, że miałeś przy swojej naprawie duży ubytek płynu hamulcowego. Wtedy problem mógłby być taki sam.