Jakie kupić serwo?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie kupić serwo?
Witam
Poszukuję serwa do Golfa IV 1.9 TDI. Na Allegro są wersje do benzyny i diesla. Czy mogę kupić dowolne serwo czy konkretnie pod silnik czy wersję wyposażenia? Dodam, że mam ESP i ABS jeżeli to ma jakieś znaczenie.
Dzięki za informacje
Poszukuję serwa do Golfa IV 1.9 TDI. Na Allegro są wersje do benzyny i diesla. Czy mogę kupić dowolne serwo czy konkretnie pod silnik czy wersję wyposażenia? Dodam, że mam ESP i ABS jeżeli to ma jakieś znaczenie.
Dzięki za informacje
Ostatnio zmieniony ndz gru 30, 2012 19:04 przez mgralien, łącznie zmieniany 2 razy.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Jakie kupić serwo?
Jak widać na fotce sa wyszczególnienia dla pojazdów z ESP i różnice w średnicy.
Pewnie musisz kupić takie jakie posiadasz obecnie.
Jakie kupić serwo?
Witam
Dzięki za odpowiedź.
Czy ktoś na forum ma możliwość sprawdzenia jakie serwo powinienem kupić na podstawie numeru VIN?
Dzięki za odpowiedź.
Czy ktoś na forum ma możliwość sprawdzenia jakie serwo powinienem kupić na podstawie numeru VIN?
Jakie kupić serwo?
Witam !
Sorry ze odgrzewam temat, ale mam ten sam problem, potrzebuje serwo a jest ich tyle rodzajow ze juz sam nie wiem ktore do mojego auta pasuje, ma ktos mozliwość podać mi numer serwa po VINie ?
Sorry ze odgrzewam temat, ale mam ten sam problem, potrzebuje serwo a jest ich tyle rodzajow ze juz sam nie wiem ktore do mojego auta pasuje, ma ktos mozliwość podać mi numer serwa po VINie ?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Jakie kupić serwo?
Ir-ek, podaj VIN...jak nie tu to na PW...i coś poszukamy
luknij moje posty w temacie w FAQ...pewnie unikniesz wymiany mikro
luknij moje posty w temacie w FAQ...pewnie unikniesz wymiany mikro
Jakie kupić serwo?
Wysłany Vin na PW
Podam go tez tutuaj moze ktoś będzie mogł pomoc: WVWZZZ1JZ1B145752
Podam go tez tutuaj moze ktoś będzie mogł pomoc: WVWZZZ1JZ1B145752
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Jakie kupić serwo?
witam,
mam problem z hamulcem, po naciśnięciu pedału wydaje się jakby był zapowietrzony (słychać syczenie, myślałem że jest zapowietrzony ale kilka razy u różnych mechaników był odpowietrzany bez skutku), na dodatek ostatnio podczas jazdy hamulec zaczął piszczeć, dźwięk zdaje się wydobywać z serwa, co wskazywałby na że jest uszkodzone (taką diagnozę postawił mechanik). Patrzyłem na allegro za nowymi i używkami, różnica w cenie jest ogromna ok 600zl i zastanawiam się czy inwestować w nowy czy próbować z używanym (chodzi mi czy część z demontażu nadaje się do ponownego montażu - gdzieś czytałem że serwo jest delikatne). Mam jeszcze prośbę, nie mogę odczytać numeru katalogowego serwa, mógłbyś sprawdzić jaki to numer numer po numerze VIN? Mój numer VIN: WVWZZZ1JZXU426343 (silnik 1,4 16V; wersja podstawowa; bez ESP). Z góry dziękuję za pomoc.
pozdrawiam
mam problem z hamulcem, po naciśnięciu pedału wydaje się jakby był zapowietrzony (słychać syczenie, myślałem że jest zapowietrzony ale kilka razy u różnych mechaników był odpowietrzany bez skutku), na dodatek ostatnio podczas jazdy hamulec zaczął piszczeć, dźwięk zdaje się wydobywać z serwa, co wskazywałby na że jest uszkodzone (taką diagnozę postawił mechanik). Patrzyłem na allegro za nowymi i używkami, różnica w cenie jest ogromna ok 600zl i zastanawiam się czy inwestować w nowy czy próbować z używanym (chodzi mi czy część z demontażu nadaje się do ponownego montażu - gdzieś czytałem że serwo jest delikatne). Mam jeszcze prośbę, nie mogę odczytać numeru katalogowego serwa, mógłbyś sprawdzić jaki to numer numer po numerze VIN? Mój numer VIN: WVWZZZ1JZXU426343 (silnik 1,4 16V; wersja podstawowa; bez ESP). Z góry dziękuję za pomoc.
pozdrawiam
Jakie kupić serwo?
Witam
Pada mi serwo wiec udałem się do serwisu vw i podali mi nr.1J1 614 206H nie dało mi to jednak spokoju sprawdziłem u siebie i się zdziwiłem 1J1614205 Czy może ktoś sprawdzić mi po vin WVWZZZ1JZYW643843 mam z ESP czy takie 03.7863-0402.4 podejdzie?
Pada mi serwo wiec udałem się do serwisu vw i podali mi nr.1J1 614 206H nie dało mi to jednak spokoju sprawdziłem u siebie i się zdziwiłem 1J1614205 Czy może ktoś sprawdzić mi po vin WVWZZZ1JZYW643843 mam z ESP czy takie 03.7863-0402.4 podejdzie?
Jakie kupić serwo?
Witam
Kto doradzi
syczy mi hamulec w środku pod kierownicą, po nacisnieciu przestaje
Dam redę to zreanimować czy trzeba serwo kupywać
VIN
WVWZZZ1JZ3B008376
z góry dzięki
Kto doradzi
syczy mi hamulec w środku pod kierownicą, po nacisnieciu przestaje
Dam redę to zreanimować czy trzeba serwo kupywać
VIN
WVWZZZ1JZ3B008376
z góry dzięki
Jest -> a4 b7 1.8T BFB :)
było
MKIV 1.8T AUM najlepszy z najlepszych 200+KM homemade :)
Leon 1.8T APP
Golf 1.9TDI ARL
Golf 1.8T AGU
Golf 1.4 cokolwiek
było
MKIV 1.8T AUM najlepszy z najlepszych 200+KM homemade :)
Leon 1.8T APP
Golf 1.9TDI ARL
Golf 1.8T AGU
Golf 1.4 cokolwiek