Poznajmy się!
Kącik tylko dla Pań
Młoda, umrze to umrze. Przynajmniej będę miała odrobinę satysfakcji z tego, że próbowałam a nie siedziałam z założonymi rękami.
Z Twoim podejściem do tematu... Jak masz zniechęcać to może lepiej w ogóle się nie odzywaj. Większe wsparcie jest od admina płci przeciwnej niż od koleżanki. No ale trudno
Zazdrość? To ja chyba nie jestem typową kobietą w takim razie, bo nie zazdroszczę innym babeczkom ich aut a raczej podziwiam jeśli jest to warte podziwu. Tak jak w Twoim przypadku - podziwiać można Twoje zainteresowanie vw, znajomość wielu tematów motoryzacyjnych itd. Nie widzę tu jednak powodów do zazdrości ani tym bardziej powodów, żeby nie szerzyć kultu vag wśród kobiet
Może i jest dużo forów dla bab w tych tematach - ja nie spotkałam wiele. A już na pewno nie tutaj
No cóż, chill out i miłej podróży tym samotnym VAGonikiem życzę.
Meegi, naster, dzięki za wsparcie Może wspólnymi siłami uda się jednak to rozkręcić. A po co, jeśli ktoś jeszcze zapyta? Bo możemy, tak, bo tak
"Po babsku"
Z Twoim podejściem do tematu... Jak masz zniechęcać to może lepiej w ogóle się nie odzywaj. Większe wsparcie jest od admina płci przeciwnej niż od koleżanki. No ale trudno
Zazdrość? To ja chyba nie jestem typową kobietą w takim razie, bo nie zazdroszczę innym babeczkom ich aut a raczej podziwiam jeśli jest to warte podziwu. Tak jak w Twoim przypadku - podziwiać można Twoje zainteresowanie vw, znajomość wielu tematów motoryzacyjnych itd. Nie widzę tu jednak powodów do zazdrości ani tym bardziej powodów, żeby nie szerzyć kultu vag wśród kobiet
Może i jest dużo forów dla bab w tych tematach - ja nie spotkałam wiele. A już na pewno nie tutaj
No cóż, chill out i miłej podróży tym samotnym VAGonikiem życzę.
Meegi, naster, dzięki za wsparcie Może wspólnymi siłami uda się jednak to rozkręcić. A po co, jeśli ktoś jeszcze zapyta? Bo możemy, tak, bo tak
"Po babsku"
Kącik tylko dla Pań
czemu nie jadłamMłoda pisze:ciasto jak w zeszłym roku
no wiadomo w domku lodówka to się nie zepsujęMłoda pisze:Na kaca jak znalazł
Nocne Mary Squad
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Kącik tylko dla Pań
Bo się szlajałaś z dupskiem wszędzie tylko nie koło marMeegi pisze: czemu nie jadłam
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
Kącik tylko dla Pań
a weź nie pitol to na bramie byłam jak nie z WamiMłoda pisze:Bo się szlajałaś z dupskiem wszędzie tylko nie koło mar
Nocne Mary Squad
- Młoda
- KS KathStyle
Kącik tylko dla Pań
Cała blacha była opędzlowana wieczorem w sobotę Warszawa jeszcze nad ranem na kaca dostałaMeegi pisze: a weź nie pitol to na bramie byłam jak nie z Wami
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
Kącik tylko dla Pań
Młoda pisze:Cała blacha była opędzlowana wieczorem w sobotę Warszawa jeszcze nad ranem na kaca dostała
no i dla mnie zabrakło
Nocne Mary Squad
Kącik tylko dla Pań
To teraz weź więcej Ja już się nie mogę doczekać jeszcze 2 miesiące, a potem znów rok czekania żeby zobaczyć Wasze śliczne mordeczki
Nocne Mary Squad
- Młoda
- KS KathStyle
Kącik tylko dla Pań
Trzeba było się nie szlajaćMeegi pisze: no i dla mnie zabrakło
Meegi pisze:Ja już się nie mogę doczekać jeszcze 2 miesiące
Kącik tylko dla Pań
Panowie out
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.