witam
mam pytanie czy da sie zamienic klime manualna na panel klimatronika i czy bedzie to dzialalo?posiadam vw golf variant IV 2002r(totalny laik w tym temacie)
zamiana klimy manualnej na klimatronic
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wiem tylko czy da sie ta instalacje dostosowac pod klimatronic? i czy to jest bardzo kosztowne?
wydaje mi sie ze instalacja od klimy manualnej jest troche inna niz klimatronic czy to sie opiera tylko na kostkach?
jest inna ale jest to do zrobienia ( sam zresztą kilka takich przeróbek wykonałem) - potrzebujesz nagrzewnicę z wiązką i panelem, czujnik nasłonecznienia, czujnik temp zewnętrznej, 2 wtyczki do wiązki nagrzewnicy, 1 wtyczk do czujnika nasłonecznienia, 1 wtyczka czujnika temp zewnętrznej, kilka pinów i kilka metrów kabla 0,5 mm
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5