Klimatyzacja VW Bora
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Klimatyzacja VW Bora
Jest zasadnicza roznica bo mogl sobie zrobic diagnostyke nawet przy pomocy garmina , co nie znaczy ze by cos wykazala !! rozchodzi sie o to ze NIE BYLO NAPISANE NIC O VCDS a to podstawa sformulowac zdanie: robilem diagnostyke vcds i nic nie wykazalo wtedy jest jasne ze uzyl w miare specjalistycznego sprzetu, bo jesli o mnie idzie to mogl ja sobie zrobic nawet przy pomocy elm327
Klimatyzacja VW Bora
ja podejrzewam że diagnostyka zrobiona tylko klawiszami na panelumisiozol pisze:Jest zasadnicza roznica bo mogl sobie zrobic diagnostyke nawet przy pomocy garmina , co nie znaczy ze by cos wykazala !! rozchodzi sie o to ze NIE BYLO NAPISANE NIC O VCDS a to podstawa sformulowac zdanie: robilem diagnostyke vcds i nic nie wykazalo wtedy jest jasne ze uzyl w miare specjalistycznego sprzetu, bo jesli o mnie idzie to mogl ja sobie zrobic nawet przy pomocy elm327
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Klimatyzacja VW Bora
Tak samo mysle bo inaczej by napisal sensowny blad numeryczny albo cos co wyplul vcds a nie jakis dziwny kod 3 literowy
Re: Klimatyzacja VW Bora
Vivienne67 pisze:napisalem wyraźnie że diagnostyka przez vcds jak i polski vag, nic nie wyskoczyło
Chyba ci sie konta pomylily bo piszesz z innego, nie ma to jak wielokonto , pomijam fakt ze masz problemy ze wzrokiem przeczytaj swoj 1wszy post z poprzedniej strony dopiero jak cie upomnialem to wyskoczyles ze cos tam robiles podobno .
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Klimatyzacja VW Bora
Przecież to twój 1 post w tym temacieVivienne67 pisze:napisalem wyraźnie że diagnostyka przez vcds jak i polski vag, nic nie wyskoczyło
Najwyraźniej autor i Vivienne67,to jedna i ta sama osoba. O.K.misiozol pisze:Chyba ci sie konta pomylily bo piszesz z innego