[mk6] Błąd klimatronika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk6] Błąd klimatronika
witam
Błąd klimatronika 9473041 nie mogę nigdzie znaleźć co go boli. Prosiłbym o pomoc. Dzięki
Błąd klimatronika 9473041 nie mogę nigdzie znaleźć co go boli. Prosiłbym o pomoc. Dzięki
[mk6] Re: Błąd klimatronika
1 Fault Found:
9473041 - Motor for Left Temperature Flap
B108C 11 [008] - Short to Ground
Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear
czytać, oglądać
https://forums.vwvortex.com/showthread. ... eft-(V158)
9473041 - Motor for Left Temperature Flap
B108C 11 [008] - Short to Ground
Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear
czytać, oglądać
https://forums.vwvortex.com/showthread. ... eft-(V158)
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Witam wyskoczyły mi kolejne błędy klimatronika golfVI 9474322
9474066
9473138
Ktoś może coś wie bo nie mogę tego nigdzie znaleźć. Dzięki i pozdrawiam.
9474066
9473138
Ktoś może coś wie bo nie mogę tego nigdzie znaleźć. Dzięki i pozdrawiam.
9474066 - Stellmotor für Defrostklappe
9474322 - Stellmotor für Luftverteilungsklappe vorne
jeśli Twoja walka polega tylko na sprawdzaniu błędów to na pewno tego nie naprawisz. Błąd wiązki, masy, wypięta wtyczka itp
9474322 - Stellmotor für Luftverteilungsklappe vorne
jeśli Twoja walka polega tylko na sprawdzaniu błędów to na pewno tego nie naprawisz. Błąd wiązki, masy, wypięta wtyczka itp
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Dzięki. Nie sprawdzam tylko błędów, po prostu nie zacząłem jeszcze tego robić bo czasu mało (sam pewnie to wiesz)i z jednego błędu zrobiły się cztery.
co było przyczyną?
Silniczek sterujący nawiewem ciepłego powietrza. Używka kupiona za 30zł. A w aso vw chcą 650zł + 120zł za komplet dźwigienek. Jest jeszcze możliwość wymiany samego potencjometra.