Witam
Odebrałam Golfa 5 z warsztatu po dużym przeglądzie (i naprawie) ale Panowie nie dopatrzyli się iż ogrzewania nie ma. Wracałam do domu było około 13 st mrozu . Korek niesamowity nawiew był ale zimny ,no dalej nie będę komentować .Tyle kasy zapłaciłam w tym warsztacie i znowu kłopot bo nie wiem gdzie mogę to naprawić , chodzi mi o dobrego mechanika który z sercem podejdzie do tematu. A-ha na fakturze mam kody usterek ; Błąd 00229 - 01271 silnik klapy V68 czarna magia ale jest zima i musze do pracy dojeżdżać .
[mk5] Brak ogrzewania - nawiew działa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk5] Re: Brak ogrzewania - nawiew działa
Zależy co robili w twoim aucie na tym dużym przeglądzie. Być może to ich wina i w takim razie jedź na reklamację. Wydałeś kasę to oczekuj tego aby działało wszystko. Rozumiem że przed przeglądem ogrzewanie działało.
Usterka klapy w układzie nadmuchu może powodować że nie odcina dopływu zimnego powietrza do kabiny i stąd brak ogrzewania.
Usterka klapy w układzie nadmuchu może powodować że nie odcina dopływu zimnego powietrza do kabiny i stąd brak ogrzewania.
- Balanga
- Nowicjusz
- Auto: VW. Golf 5 Z 2008 r. TDI 1.9 / 105
[mk5] Re: Brak ogrzewania - nawiew działa
Witam
Powodem braku ogrzewania był silniczek regulacji nawiewów został wymieniony i już jest ciepełko . . Dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam
Powodem braku ogrzewania był silniczek regulacji nawiewów został wymieniony i już jest ciepełko . . Dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam