i będzie będziezielu pisze:ja już walnąłem taniec słońca... wiec musi być dobrze
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
i będzie będziezielu pisze:ja już walnąłem taniec słońca... wiec musi być dobrze
Na bramie wjazdowej, a tu masz cennik http://vwmania.pl/?id=vwmania2011-cennik" onclick="window.open(this.href);return false;m_ajor91TDI pisze:Wie ktoś jaki jest koszt wjazdówki ??? i Gdzie mozna ja kupic ??? ;P
rano koło 8 z wielunia.. przez bełchatów, potem na zakroczym na 12Kanclerz pisze:zielu a wy kiedy wyruszacie????zielu napisał(a):ja już walnąłem taniec słońca... wiec musi być dobrze Obrazek
Ty mi tu nie pier... tylko czekam na telefon od ciebie w piątek i wódę pijemy![]()
![]()
Przez Grodzisk będziecie się przebijać? Bo w sumie już kilka aut rusza właśnie z BP w Grodzisku... około 10:30, żeby sobie spokojnie dojechać... jest to pierwszy CPN po prawej stronie za wiaduktem nad toramizielu pisze: rano koło 8 z wielunia.. przez bełchatów, potem na zakroczym na 12
takvw-maniak92 pisze: a chcialbym kogos jeszcze zabrac to wtedy rozumiem ze doplata na miejscu??
to zależy,w jakim momencie trafiszvw-maniak92 pisze:kto mi powie jak duze są kolejki przed bramą wjazdową na lotnisko??
wyjezdzam o 12 mysle ze gdzies 17godz bede na miejscu robiac przystanki po drodze bo mam 300km.. A z wjazdowka nie mozna jakos szybciej wjechac czy to tylko chodzi o to ze jest taniej?T O M A S pisze:to zależy,w jakim momencie trafisz
jedzie więcej ludu od was ?majster heniek pisze: przygotowania w toku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości