majóVWka 2012 - 8-10 Czerwiec,Lotnisko Ułęż,Lubelskie
- Grochu MK3
- Ma gadane
krzylo, pamiętaj ze!! jesli bedzie trzeba zabrac dziewczyny to ja chętny:) tylko zebys nie dzwonił do mnie znowu w czwartek w nocy:D
Na Nysę mam zamiar być to i na majovwce nie zabraknie
Re: majóVWka 2012 - 8-10 Czerwiec,Lotnisko Ułęż,Lubelskie
WKZ też pozdrawia i myśle, że bez was, to nie bedzie impreza... Widzimy się na lotnisku!djtom pisze:100% bedziemy, liczymy na powtórkę hucznej ubiegłorocznej nocy, z góry pozdrawiamy Kozienice, Kiecle i południe Polski
Nie pytaj co Caddy 1.8 T 249 HP może zrobić dla Ciebie,ale co Ty możesz zrobić dla Caddy, do tego Turbo!!!!! ( 249 HP - 353 Nm)
Hors, pomyślcie też o Nysie z rodzinami, szczerze polecamy
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Ja również zawitam Byłem w tamtym roku i impreza była super!Mam nadzieje że w tym roku dopisze pogoda
Wiec seba lecimy razem chyba bo raczej tez bedziemy tylko tym razem jak wszystko dopisze kazdy z nas chce leciec swoim autem,
Mam nadzieje ze dojedziemy wczesniej a nie jak rok temu na 23 kiedy to organizatorzy świecili nam halogenami żebyśmy sobie rozłożyli namiot !
Bedziemy obowiązkowo !
Bedziemy obowiązkowo !
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
O to to! Kraków na pewno zawita na kilka autek
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
trzeba bedzie w tym roku zawitac, moze sie zabiore z WKZetem bo ze audi wyjedzie w tym roku to nawet nie licze ;(
Re: majóVWka 2012 - 8-10 Czerwiec,Lotnisko Ułęż,Lubelskie
Nie może być inaczej podpisuje się pod tym obiema ręcami i nogamiSyrop pisze:Będziemy ekipą Vag Mazowsze
- mocart1989
- Wodzu
ja bede na 100% tylko mam nadzieję że golfik nie zawiedzie jak w tamtym roku
dawniej viewtopic.php?f=88&t=417771" onclick="window.open(this.href);return false;
teraz MKII BOSTON viewtopic.php?f=87&t=560199" onclick="window.open(this.href);return false;
teraz MKII BOSTON viewtopic.php?f=87&t=560199" onclick="window.open(this.href);return false;
sądzę że i z sieradza ktoś się pojawi ;];]
VAG LoVe
Aktualne Mk4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=544251" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje Dziecko VAGowe ;] było http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... Z#p5901160" onclick="window.open(this.href);return false;