Obowiązkowomarcino pisze:A ja znowu zobowiązuje się poprowadzić kolumnę z Lublina,przez Radom,Wieluń i inne fajne miejscowości i oczywiście w Piątek

Obowiązkowomarcino pisze:A ja znowu zobowiązuje się poprowadzić kolumnę z Lublina,przez Radom,Wieluń i inne fajne miejscowości i oczywiście w Piątek
J.B.S. pisze:Obowiązkowomarcino pisze:A ja znowu zobowiązuje się poprowadzić kolumnę z Lublina,przez Radom,Wieluń i inne fajne miejscowości i oczywiście w Piątek
POOREK pisze:J.B.S. pisze:Obowiązkowomarcino pisze:A ja znowu zobowiązuje się poprowadzić kolumnę z Lublina,przez Radom,Wieluń i inne fajne miejscowości i oczywiście w Piątek
no właśnie... tylko żeby to jakoś żwawo było a nie tempem żółwia jak ostatnioAdrian1989 pisze:tylko wyjedzmy z wielunia max o 12..;p
no przy niektórych glebach i drogach w waszych stronach niejedna miska dostała po ryjuzielu pisze:no właśnie... tylko żeby to jakoś żwawo było a nie tempem żółwia jak ostatnio
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości