DynóVWka 2012 // 16-17 czerwca 2012, Dynów ul. PLAŻOWA //
Imprezaa bardzooo udanaa !
Napewnoo pojawie sie za rok
Napewnoo pojawie sie za rok
Organizatorzy na OGROMNY plus - zero upalania, głośnego grania a to się ceni...
W nocy ktoś motorem zaczął palić gumę to w ciągu 10s był za bramą - jestem pod wrażeniem!
Można być spokojnym o siebie i autko a to się ceni
Pewna pozycja w przyszłorocznym kalendarzu
Dziękuję i do zobaczenia za rok
W nocy ktoś motorem zaczął palić gumę to w ciągu 10s był za bramą - jestem pod wrażeniem!
Można być spokojnym o siebie i autko a to się ceni
Pewna pozycja w przyszłorocznym kalendarzu
Dziękuję i do zobaczenia za rok
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ŻuReK, 1:0 dla mnie
mnie zlapali za Rzeszowem policjanci na motorach i mial leciec dowod za xen i kola ale sie udalo
IMPREZA świetna! Dzięki
mnie zlapali za Rzeszowem policjanci na motorach i mial leciec dowod za xen i kola ale sie udalo
IMPREZA świetna! Dzięki
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
https://picasaweb.google.com/1059395510 ... 617062012r" onclick="window.open(this.href);return false; Zdjęcia ode mnie. Wielki plus dla organizatorów, nie było do czego się przyczepić .
Moje byłe mk2 :( viewtopic.php?f=87&t=451262" onclick="window.open(this.href);return false; - sprzedane
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zdjęcia od nas
http://www.oemtuning.pl/imprezy/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.oemtuning.pl/imprezy/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, i jak załatwiłeś sprawę z niebieskimi ? Zatrzynali Cię za xen i wystające kołą,czy za co innego,a to wyszło przy kontroli ?
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Krótka pilka. 2 policjantów na motocyklu. Jeden nas wyprzedzil i poszedl piecem! Drugi sie z nami zrównał, popatrzyl i pojechal. Kilometr dalej patrzymy, stoi na przystanku i halt! Xenon, wystajace koła! Panie władzo, ja to miesiac mierzylem zanim zalozylem i tu nic nie wystaje na to on, ze wystaje no to ja ze nie! no to on prosze otworzyc maske to otwieram
policjant: a bo cos mi tak na niebiesko swiecilo z przodu, a ja: niech Pan popatrzy: pozycyjne żółte, mijania żółte, drogowe żółte
na to on do mnie: otworzyc bagaznik i wyposazenie pojazdu otwieram bagaznik, caly zawalony gratami
na to policjant: dobra nie trzeba, wierze wam na slowo ze jest wyposazenie no to patrze na niego, na szczescie otwiera zeszyt i notuje na koniec moja gadka: panie wladzo, po co wy tak robicie? ludzie maja swoja pasje, wracaja ze zlotu, niech pan popatrzy - nowe opony, auto sprawne. no i co sie zlego dzieje ze kola troche wystaja? a po ulicach tyle trupów starych jezdzi i im nic nie robicie poza tym tym autem sie nie da szybko jezdzic wiec tak sobie pyrkamy do krakowa powoli a on do nas: w sumie to wolno jedziecie bo godzine temu was w rzeszowie widzialem a dopiero tu jestescie nie chcialem mu mowic ze 30 min stalismy na stacji i jedlismy
dobra chłopaki, trzymajcie dokumenty i jedźcie
policjant: a bo cos mi tak na niebiesko swiecilo z przodu, a ja: niech Pan popatrzy: pozycyjne żółte, mijania żółte, drogowe żółte
na to on do mnie: otworzyc bagaznik i wyposazenie pojazdu otwieram bagaznik, caly zawalony gratami
na to policjant: dobra nie trzeba, wierze wam na slowo ze jest wyposazenie no to patrze na niego, na szczescie otwiera zeszyt i notuje na koniec moja gadka: panie wladzo, po co wy tak robicie? ludzie maja swoja pasje, wracaja ze zlotu, niech pan popatrzy - nowe opony, auto sprawne. no i co sie zlego dzieje ze kola troche wystaja? a po ulicach tyle trupów starych jezdzi i im nic nie robicie poza tym tym autem sie nie da szybko jezdzic wiec tak sobie pyrkamy do krakowa powoli a on do nas: w sumie to wolno jedziecie bo godzine temu was w rzeszowie widzialem a dopiero tu jestescie nie chcialem mu mowic ze 30 min stalismy na stacji i jedlismy
dobra chłopaki, trzymajcie dokumenty i jedźcie
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime,
jest bajera to i jest dowód. Oby jak najmniej takich sytuacji !!
jest bajera to i jest dowód. Oby jak najmniej takich sytuacji !!
Impreza świetna, ogromny szacun dla organizatorów, bo ogarniali na wysokim poziomie Słońce mnie z deka spaliło, ale atmosfera i ludzie byli niesamowici
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jakis temat na forum z trójką? nieźle upchnięte ZW1
Re: DynóVWka 2012 // 16-17 czerwca 2012, Dynów ul. PLAŻOWA /
http://www.vag-podkarpacie.pl/viewtopic.php?t=6927" onclick="window.open(this.href);return false;Mack. pisze:
jakis temat na forum z trójką? nieźle upchnięte ZW1
Zdjęcia http://www.vag-podkarpacie.pl/viewtopic ... sc&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;