![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
![jaja :jaja:](./images/smilies/jaja.gif)
[youtube][/youtube]
jak mnie laska od floty dorwie to bede musiał karton wuzetek kupic, dziękuję!Co do tej Toyoty....dałem jej sporo emblematów VAGowskich na szybę więc chociaż zatarło się że to wyprodukowane gdzieś dalej niż w DE
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
na pewno nie było trąbione z niej po godzinie 23 bo nie było już w niej gazu. a z uwagami przyszedł jeden ,,kolega" który bardzo nie kulturalnie nas wyzwał. z mojej strony jeśli to uraziło kogoś to przepraszam. Dziękuję wszystkim za zlot który był super. wiadomo ze duża liczba ludzi będzie zawsze się wiązała ze coś komuś nie pasuje. dzięki osobom które pomogły i udzielały się..Zastanawiam się też kto w ogóle pozwolił temu gościowi wnieść i w ogóle używać tej mega głośnej trąby, a szczególnie używanie tego cholerstwa przez całą noc, nie ma to jak usilnie próbować zasnąć o 5 rano i co jakiś czas to słyszeć. Jedyna opcja żeby zasnąć i pospać chociaż parę godzin to napieprzyć się w sztok jak świnia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość