VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
Juz sie nie moge doczekać zeby znowu strzelić autostrada żeby szybciej byc na miejscu i te 600 Km w jedna wśród znajomych którzy nie zostawia cie nawet w najgorszych momentach
oby sie obyło bez niespodzianek jak rok temu ze wybuchła opona
Do zobaczenia na Miejscu
oby sie obyło bez niespodzianek jak rok temu ze wybuchła opona
Do zobaczenia na Miejscu
U mnie to aż strach na autostrade wjeżdżać .
64KM + 4 osoby + krzywe felgi + spas taki że między oponę a nadkole nie wejdzie męska dłoń = sloł rajding
64KM + 4 osoby + krzywe felgi + spas taki że między oponę a nadkole nie wejdzie męska dłoń = sloł rajding
Seat Ibiza GT TDI by ManieK !
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=554412" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=554412" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
Jaka szkoda ??? nie czuje prawdziwego klimatu ??? - no proszę Cię bo pisze, że najpierw auta a potem meloMeegi pisze:To niestety nie czujesz prawdziwego klimatu zlotu, szkoda
Wysłane z końca świata...
Kumam akcje zabawy, melanżu, jeziora itd. co nie znaczy że, to jest dla mnie tutaj najważniejsze
- barteKKK03
- V.I.P.
Nie ma się co spierać, każdy lubi coś innego, ja też lubię popatrzeć na ładne samochody, pokazać efekty swojej pracy jak i pobawić się ze znajomymi... chill
Re: Odp: VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
Jedzieta camperem czy jettą?barteKKK03 pisze:Nie ma się co spierać, każdy lubi coś innego, ja też lubię popatrzeć na ładne samochody, pokazać efekty swojej pracy jak i pobawić się ze znajomymi... chill
- barteKKK03
- V.I.P.
JETTĄ oczywiście .... wlepabarteKKK03 pisze:Ciężko powiedzieć w tym momencie
Ba.........................
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Tylko, żeby zapamiętał komu daje, a nie jak w zeszłym roku "Młoda ja chyba Tobie dawałem klucze do popilnowania? Yyyyy ? "a-nitka pisze:Musi przyjechać Jettą, Anitka miała pilnować kluczy
Więc jak ktoś coś to popilnuje, lepiej niż w banku, będą całe i zdrowe
Jeszcze 2 mc i będę liste robić, co zabrać
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
no ale jaraj się autamiwodzisun pisze:Jaka szkoda ??? nie czuje prawdziwego klimatu ??? - no proszę Cię bo pisze, że najpierw auta a potem melo
Kumam akcje zabawy, melanżu, jeziora itd. co nie znaczy że, to jest dla mnie tutaj najważniejsze
ale dasz przypilnować chociaż chwilea-nitka pisze:Musi przyjechać Jettą, Anitka miała pilnować kluczy
Nocne Mary Squad
- a-nitka
- Specjalistka ds. prowokacji
MarzenieMeegi pisze:ale dasz przypilnować chociaż chwile
Nocne Mary Squad
- a-nitka
- Specjalistka ds. prowokacji
Dam Ci popilnować za rok, może wtedy Jetta będzie już mojaMeegi pisze:franca,
Nocne Mary Squad