A Ty Nivą!Meegi pisze: będziesz chciała przejechać się Pajerem
VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
- a-nitka
- Specjalistka ds. prowokacji
Nocne Mary Squad
- barteKKK03
- V.I.P.
cesarz siedząc na skrzynce uniósł powoli kciuk
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- a-nitka
- Specjalistka ds. prowokacji
Czuję się taka dumnabarteKKK03 pisze:To widzę że tłum zadecydował za mnie
Nocne Mary Squad
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
djtom pisze:cesarz siedząc na skrzynce uniósł powoli kciuk
Nie masz wyborubarteKKK03 pisze:To widzę że tłum zadecydował za mnie
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
- barteKKK03
- V.I.P.
A tak w gwoli wyjaśnienia... to z tymi kluczykami to już takie moje skrzywienie... bo 3 lata temu je zgubiłem w Nysie
Ale szczęśliwie sie znalazły
Ale szczęśliwie sie znalazły
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Poznań się nimi godnie zaopiekował
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
panowie jak to jest z ta nysa jak sie nie ma nr wiazdowego to w ogule nie mozna wjechac na teren zlotu???i koczowac tam do 22 a potem wyjechac i isc spac??
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Bardzo prosimy osoby które zgłosiły chęć uczestnictwa w spotkaniu a z przyczyn losowych nie będą mogły wziąć udziału o stosowną informacje na [email protected] w celu dopisania osób z dalszych zgłoszeń .
Ważna Informacja !
Wjechać na teren ośrodka i rozstawić namiot mogą tylko uczestnicy mający przyznany numer wjazdowy . Jedno auto = jeden namiot ! ( odpowiednich rozmiarów w miarę rozsądku , nie wypożyczone od wojska)
To będzie kontrolowane przez ochronę i organizatorów.
Prosimy o napisanie na kartce A4 swojego numeru i umieszczeniem go przed wjazdem na desce rozdzielczej w widocznym miejscu i pozostawieniem do końca imprezy .
Naszym zamiarem nie była żadna selekcja (i nigdy nie będzie) , decydowała kolejność zgłoszeń , a ma to za zadanie zwiększenie i udrożnienie komunikacji na terenie imprezy , oraz zapewnienie komfortu jej uczestnikom .
Ważna Informacja !
Wjechać na teren ośrodka i rozstawić namiot mogą tylko uczestnicy mający przyznany numer wjazdowy . Jedno auto = jeden namiot ! ( odpowiednich rozmiarów w miarę rozsądku , nie wypożyczone od wojska)
To będzie kontrolowane przez ochronę i organizatorów.
Prosimy o napisanie na kartce A4 swojego numeru i umieszczeniem go przed wjazdem na desce rozdzielczej w widocznym miejscu i pozostawieniem do końca imprezy .
Naszym zamiarem nie była żadna selekcja (i nigdy nie będzie) , decydowała kolejność zgłoszeń , a ma to za zadanie zwiększenie i udrożnienie komunikacji na terenie imprezy , oraz zapewnienie komfortu jej uczestnikom .
Ba.........................
- DamianBorek
- I <3 VAG
Vwgolf.pl, Facebook, wiele forów w sieci wszędzie ogłaszają że na teren zlotu można wjechać tylko z numerem wjazdowym, a juz naliczyłem około 10 pytań:
"Mogę wjechać bez numeru?, Mogę wjechać na teren zlotu?" LUDZIE CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM NIE BOLI!!!
"Mogę wjechać bez numeru?, Mogę wjechać na teren zlotu?" LUDZIE CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM NIE BOLI!!!