Po pierwsze nie życzę sobie i nie wyraziłem zgody co do twojej osoby na upublicznianie moich nr. tablic. Proszę o natychmiastowe ich usunięcie z postu!!!djtom pisze:Która to fundacja współpracuje ze zlotem? ta co zbiórki darów dla nich były robione?
Następnie: Skoro tak szczegółowo sprawdziłeś moją skromną osobę to powinieneś wiedzieć że nie potrzebuję twojej żenującej pomocy, bo stać mnie na przyjazd.
Czytaj dale, to może ty i cała reszta ludzi, którzy tak bardzo mnie krytykujecie - zakumacie o co mi chodzi.
Wiedz, że w PL są ludzie, którzy nie są aż tak zamożni jak ty. A przyjazd na tego typu imprezę wiąże się ze sporym wydatkiem. Koszt przyjazdu, np. z mojej okolicy to 300 zł na samo paliwo (ON), a gdzie reszta kosztów typu jedzenie, autostrada. Powinniście się wszyscy wstydzić że w ogóle zabieracie głos, bo chcecie zrobić z tej imprezy zlot tylko dla zamożnych.
Polska to nie Niemcy czy Anglia, a średni zarobek to około 2 tyś zł. To że się odezwałem co do ceny wjazdówki to nie było skierowane do was "Bogaczy" , bo co was mogło zaboleć? Przecież wam nie ubliżam tym że są biedniejsi od was w tym chorym kraju. Wstawiam się za tymi właśnie mniej zamożnymi, bo i oni też tworzą klimat tej imprezy i nie chciałbym aby ich zabrakło !!! Bo lepiej się czuję wśród normalnych ludzi a nie nadętych gburów.