majóVWka 2012 - 8-10 Czerwiec,Lotnisko Ułęż,Lubelskie
W tamtym roku było naprawdę fajnie i mam nadzieję, że w tym też się pokażę powodzenia w organizacji
W tamtym roku się nie udało, ale w tym mam nadzieję zawitać.
Re: majóVWka 2012 - 8-10 Czerwiec,Lotnisko Ułęż,Lubelskie
Jestem zapopielasty pisze:jeśli ktoś z moich okolic wyrazi chęć wczesnej podróży to czemu nie ja tam mogę pomóc przy organizacjikrzylo pisze:popielasty ok ale pod warunkiem, że pomagasz z rozstawianiem barierek ?
LIVE FREE AND DRIVE HARD
Cześć Panowie. Jestem można powiedzieć nowy i chciałbym się dowiedzieć czy trzeba się gdzieś zgłaszać na jakąś listę że się będzie ? I Gdzie się zapisać do wyścigu na 1/4 z Góry dzięki za info
- KamilP
- DieseL PoweR
Fabri, Wszystko będzie pewnie w tym temacie i na stronie http://majoVWka.pl więc spokojnie jeszcze mamy troche czasu
Fabri zapisywać się na przyjazd nie musisz ale musisz mieć wypełnioną deklarację, która pojawi się na wyżej wymienionej stronie.
Co do wyścigów na 1/4 mili to trzeba sie zapisywać i info wkrótce. Jeśli chcesz wiedzieć więcej to zapraszam na spota do Lublina
Co do wyścigów na 1/4 mili to trzeba sie zapisywać i info wkrótce. Jeśli chcesz wiedzieć więcej to zapraszam na spota do Lublina
krzylo pisze:Fabri zapisywać się na przyjazd nie musisz ale musisz mieć wypełnioną deklarację, która pojawi się na wyżej wymienionej stronie.
Krzylo a moze jakis Safety Car Ci potrzebny? Tak sie sklada, ze mam takowy...
Do milego zobaczenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie pytaj co Caddy 1.8 T 249 HP może zrobić dla Ciebie,ale co Ty możesz zrobić dla Caddy, do tego Turbo!!!!! ( 249 HP - 353 Nm)
Na Spota do Lublina to dopiero w okolicach Kwietnia/ Maja się wybiorę niestety nie VW ;(
Hors kolego sympatyczny wszystko przyjmuję ale mogę nie oddać
Oczywiście mam nadzieję, że pojawisz się również błękitną strzałą
Elo...krzylo pisze:Hors kolego sympatyczny wszystko przyjmuję ale mogę nie oddać
Beda obydwa... w Blekicie troche zmian i napewno bede chcial pokazac... Bedziemy juz w Piatek pewnie z VAG Radom razem i jak trzeba to napewno pomozemy! Follow Me na czas zlotu moge poswiecic i niech bedzie do waszej dyspozycji... w aucie zamontowany jest Megafon, a wiec do porzadku w sam raz...
Ja bede sie alkoholizowal z Olem , bo chyba w tym roku mi nie odpusci, a wiec cos podumamy...
Odzwyaj sie jak bedzie cos potrzeba blizej Czerwca
Nie pytaj co Caddy 1.8 T 249 HP może zrobić dla Ciebie,ale co Ty możesz zrobić dla Caddy, do tego Turbo!!!!! ( 249 HP - 353 Nm)
Bardzo bym chciał być ale nie wiadomo jak będzie z pracą. ;/ pozdro dla tych co będą
I <3 DIESEL POWER TDI =====
GTI TDI 20 Jahre był http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=454213 BYŁO.
Audi A4 B6 S line 1.9 TDI Quattro BYŁO.
Corrado 2.9 VR6 95" BYŁO.
Golf IV GTI TDI 25 Jahre 01" BYŁO.
Corrado TDI US 91".
S3 8P fl TDI CR
POLO 6Q GTI CUP Edition
GTI TDI 20 Jahre był http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=454213 BYŁO.
Audi A4 B6 S line 1.9 TDI Quattro BYŁO.
Corrado 2.9 VR6 95" BYŁO.
Golf IV GTI TDI 25 Jahre 01" BYŁO.
Corrado TDI US 91".
S3 8P fl TDI CR
POLO 6Q GTI CUP Edition
- popielasty
- Gadatliwa bestia
no to zapytać tylko resztę i możemy w piątek rano przyjechać pomóc coś przy organizacji, a co tamHosej pisze:Jestem zapopielasty pisze:jeśli ktoś z moich okolic wyrazi chęć wczesnej podróży to czemu nie ja tam mogę pomóc przy organizacjikrzylo pisze:popielasty ok ale pod warunkiem, że pomagasz z rozstawianiem barierek ?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ktoś z Końskich się wybiera? vagszydlowiec na pewno będzie tylko jeszcze nie wiadomo na ile autek