orginalne vw kable głośników w drzwiach?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
orginalne vw kable głośników w drzwiach?
Ok, mam mały problem w golfie mk3, w drzwiach są wyciągnięte oryginalne vw kable do głośników, znalazłem kabel z wtyczką między gąbkami (kabel brązowy z białym paskiem i niebieski z białym paskiem) No i fajnie tylko że tych kabli nie widać nigdzie przy radiu, są tylko podciągnięte (w kieszeń w której jest radio) kable od głośniczków w podszybiu. Próbowałem dociec gdzie te kable znikają, wchodzą do gniazda (tego przy gumie łączącej drzwi z resztą auta ) i nie wiem gdzie dalej idą ok, ktoś może ma jakieś pomysły jak wykorzystać te kable ?:) I drugie pytanko, jak przeciągnać przez to gniazdo (o której mówiłem powyżej) swój kabel do głośnika ?:)
a ja dzisiaj to sprawdziłem, wypiąłem głośnik z podszybia, podpiąłem to do wtyczki w drzwiach i nic, nie gra na tym głośnik czyli chyba jednak u mnie też sie kabel kończy na tym gnieździe. Powiedzcie mi jak mam przeciągnąć tam nowy kabel lub wykorzystać obecny ?:) do tego gniazda niestety jest bardzo utrudniony dostęp od wnętrza auta wiec ciężko tam coś kombinować