nie chodziło mi poziom sprzetu tylko o oszustwie jakie pisza na tych produktach ktore w rzeczywistoscie maja połowe mocy albo i mniejprozak pisze:jakos nie widze tego ze boschman ciagnie 500rms moze opinia elektronika ktory go rozebral by mnie przekonalaTUTENHAMON pisze:Np ze szklaków boschmanna lub chromiaków też tej firmy bez problemu. Uzywke kupisz własnie za 300 do 350 zł.
kato troche przesadziles stawiajac first'a i boschmana na jednym poziomie pare lat temu jak jeszcze wiezylem w to co pisze na produkcie zakupilem wzmak firsta 1600W o losie ten znieksztalcony dzwiek i heh nic pozatym rozkrecilem to i eeee to jakas amatorska konstrukcja zajmujaca 1/4 powierzchni radiatora (czyli calej obudowy) boschman jak i podobnie alfred stoja o niebo wyzej z wykonaniem w porownaniu do firsta.
czy podlacze wzmacniacz???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
Mysle że poprostu miałeś przesterowany dopał lub poprostu za bardzo podciągnołeś na radyjko hp poza tym każdy tweeter można ostudzić gożej jest go pobudzić jesli wyżej nie może podejść.biznesshop pisze:Miałem kiedyś pewnego Buszmena. Niestety nie pamiętam symbolu. Wzmachol był 4 kanałowy a wysokie tony jeb.. tak mocno ze po imprezie w aucie nie szło spać wiec nie polecam
TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON