Witam,
do mojego MKIV planuję kupić skrzynię- JBL GTO 1260BR- 250W w RMS.
Nie wiem tylko jaki mam do niej wybrać wzmacniacz...
Czy musi on mieć 250W w RMS, czy może mieć mniej?
Chcę, żeby jego moc wydobyła max. możliwości ze skrzyni- oczywiście nie wpływając na jej żywotność
Doradźcie mi, co mam wybrać?- może JBL GTO 2060- 220 W przy mostku?
A może JBL GTO 75.2 2x130W LUB 1x260W w mostku, tylko to już droższa sprawa.
Skrzynia i wzmacniasz muszą być nowe- chcę na nie gwarancję.
Chcę wydać max. 1000 zł.- nie chcę jakiegoś super dźwięku... na początek chcę żeby było NIEŹLE- sami wiecie jak to jest
Proszę Was wszystkich o pomoc!
Nie znam się za bardzo na Car Audio, dlatego dla wszystkich, którzy mi pomogą i wiele wytłumaczą daję punkciki
Pozdrawiam!
Skrzynia i wzmacniacz- jaki wzmacniacz?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- bojar
- Ma gadane
- Kontakt:
Skrzynia i wzmacniacz- jaki wzmacniacz?
[b][u]Walcz walcz walcz- Ty walczysz, ja walczę!!![/b][/u
Legia Warszawa !!!
Legia Warszawa !!!
jbl gto nie gra za ciekawie traci sie przy techno chyba ze sluchasz hh to bedzie ok. a wzmacniacz tani i dobry to monacor 1502 on ma niby 500 w rms na mostku ale zapewne bedzie mial mniej bo te opinie sa podzielone co do jego mocy... cena za wzmak nie jest zbyt wysoka zapewne zmiescisz sie w budrzecie aha ale bierz pod uwage przewody sygnalowe i zasilajace one musza byc dobrej jakosci poniewaz zwykle znieksztalcaja sygnal... tak samo z zasilajacym przewodem do tego wzmaka najlepiej 30mm2 wiecej tez moze byc ale nie mniej. pozdrawiam mam nadzieje ze ci troche pomoglem
- harrygo1
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Przeczytaj posty archiwalne szkoda topić kasę w badziewie które wygląda a nie grabojar pisze:do mojego MKIV planuję kupić skrzynię- JBL GTO 1260BR- 250W w RMS.
Za 1000 zł juz można pomyśleć o skromnym markowym zestawie np : http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 4&pid=1462