jak podłączyć nie orginalne radio do NOKIA DSP mk III
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
jak podłączyć nie orginalne radio do NOKIA DSP mk III
Witam mam w swoim golfiku orginalny system NOKIA DSP i mam problem z podłączeniem radyjak JVC KD SH 9101... niby gra ale nie tak jak na orginalnym sa jakies zakłocenia głosniki jak by sie wyłaczaly i wogole jest nie ciekawie... widzialem na formu cos o tym ale po niemiecku i nie bardzao rozujmie ;p prosze o pomoc bo radyjko jest naprwde super a orginalnego nie mam... poniewaz sprzedalem je w niewiedzy ;/
nie wiem czy to w ogole będzie współpracować z innym radiem... a ni chcesz sprzedac dsp iw to miejsce zakupic sobie jakies porządne , współczesne car-audio? jak cos to do mnie na PW.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Witam.
No to i ja się przyłączę do pytania kolegi skrent2. Mam ten sam problem. W autku jest Nokia DSP, radyjko Gamma kasetowe, ale nie mam zmieniarki. Zależy mi, by ten system obsługiwał CD i mp3. Mam radio Clarion z mp3, ale po podłączeniu zamiast Gammy występuje przydźwięk od alternatora, zakłucenia przy przełączaniu ustawień procesora i wogóle dźwięk jest do d.... .
Czy ktoś wie jak podłączyć inne radio do Nokia DSP?
No to i ja się przyłączę do pytania kolegi skrent2. Mam ten sam problem. W autku jest Nokia DSP, radyjko Gamma kasetowe, ale nie mam zmieniarki. Zależy mi, by ten system obsługiwał CD i mp3. Mam radio Clarion z mp3, ale po podłączeniu zamiast Gammy występuje przydźwięk od alternatora, zakłucenia przy przełączaniu ustawień procesora i wogóle dźwięk jest do d.... .
Czy ktoś wie jak podłączyć inne radio do Nokia DSP?