zabudowa drzwi mkIII pomoc potrzebna
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
zabudowa drzwi mkIII pomoc potrzebna
mam prosbe potrzebuje pomocy od kogos kto to juz zrobil i moze mnie pokierowac szczegolowo jak wyciszyc dzwiczki w mk3 i jak tam wstawic glosniczki ale na pierccieniach z mdf mile widziane byly by tez foty bardzo by to pomoglo jesli ktos mam mozliwosc to prosze przesylac na [email protected] lib wklejac w post jak macie to zrobione bo ja probowalem sie za to zabrac ale niestety poddalem sie bo nie dawalem rady z mocowaniem tych pierscieni i tej plyty do ktorej sie je mocuje potzrebuje naprawde szczegolowego opisu krok po kroku co robiliscie z czego jakie wymiary czym mocowane naprawde bede wdzieczny bo narazie mam glosniki w boczkach i baaardzo "brzydko" graja
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Własnie zabrałem się za przeróbke swojej trójeczki na czasie bedę wystawia poszczególne zdjecia z opisami narazie kombinuj blachę aluminiową grubości 2mm wygłuszam je naprawde profesjonalnie także napewno podpatrzysz jak to się robi czeka cię inwestycja w paste wygłuszająca 2 wiaderka litrowe litr blachogumu i z póltora roliki taśmy dekarskiej 15x10m soundala. Pamiętaj że obciązenie drzwi golfa nie może przekroczyć 2,7 kg. Więc bedzie ciężko ale solidnie.
TUTENHAMON
w koncu bedzie pozadny opisik jak to zrobic wiec czeka z niecierpliwoscia na fotki dawaj od razu po kolei co robisz nie czekaj na koniec bede dzialal rownolegle jeszcze gdybys przedstawil mi teraz na poczatek swoja koncepcje bylo by suuuper mozesz pisac na priw lub opisuj tutaj bede baaaaaardzo dzwieczny
- TUTENHAMON
zamowilem juz na allegro paste i ten zmywacz moze w weekend wybiore sie do casto albo nomi po te maty tylko czy tego jest jeden rodzaj czy sa rozne jesli tak to jakie wybrac zebym wiedzial i nie mial dylematy jak sprzedawca zaproponuje mi kilka rodzajow
no i z niecierpliwoscia czekam na fotorelacje i dalsze wskazowki
no i z niecierpliwoscia czekam na fotorelacje i dalsze wskazowki
- TUTENHAMON