Witam mam radio które nie ma sciąganego panela chciałbym je przerobić na szufladę abym mógł je zabierać.
Dzięki za wszelkie rady.
Szuflada - gdzie i za ile przrobie?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- paolo
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Szuflada - gdzie i za ile przrobie?
do Bytomia daleko masz? Wiem gdzie tam robia i z tego co wiem to dobrze z podtrzymaniem pamieci.gienek pisze:Witam mam radio które nie ma sciąganego panela chciałbym je przerobić na szufladę abym mógł je zabierać.
Dzięki za wszelkie rady.
plecam firmę AS z Łukowa.
znajdziesz ich na allegro.
przy zleceniu na samą kieszeń, podajesz tylko typ radia, a oni przyślą Ci odpowiednią kieszeń.
dodatkowo montują moduły podtrzymujące pamięć. do tego już trzeba im wysłać radyjko.
mi zrobili bardzo ładną kieszeń do blaupunkta, z wyjściami na wszystk, co tylko jest możliwe...
po małych przeróbkach w ogóle nie widać, że mam radio z kieszenią, przez co nie muszę zawsze zabierać go z auta.
jakby co, słyżę pomocą.
pozdr.
znajdziesz ich na allegro.
przy zleceniu na samą kieszeń, podajesz tylko typ radia, a oni przyślą Ci odpowiednią kieszeń.
dodatkowo montują moduły podtrzymujące pamięć. do tego już trzeba im wysłać radyjko.
mi zrobili bardzo ładną kieszeń do blaupunkta, z wyjściami na wszystk, co tylko jest możliwe...
po małych przeróbkach w ogóle nie widać, że mam radio z kieszenią, przez co nie muszę zawsze zabierać go z auta.
jakby co, słyżę pomocą.
pozdr.