Pytanie o pewnen kabelek...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mam CDX 4000R i napewno Ci działa przycisk OFF tylko musisz go przytrzymać tak z 5sek. zeby całę radio się wyłączyło.dziany9 pisze:Lolo- witam
Możesz mi napisać numer seryjny tego radia bo ja mam xrc 6090r i chodzi mi tylko zeby podświetlenie klawiszy po wyłaczeniu nie dzialalo a przytrzymanie off nie pomaga.
Moze trzeba cos jeszcze wcisnąć............?
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- Dawca_Nerek
- Forum Master
YYYYYYYYY nie ma takiego przewodu czy chodzi o montaż alarmu oczywiście ten przewód jest przy stacyjce i idzie do środka skrzynki bezpieczników, jak ściągniesz ją z zaczepów to jest prawie na wierzchu!!lolo_golf pisze:Tez chcialbym miec tak prosto jak ty
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
ten kabel w instalacji samochodu nie jest koloru zóltego z kostek w radiu wychodzi jako zólty poprostu wez kontrolke i sprawdz na ktorym kablu pojawia sie prad po włozeniu lub przekreceniu kluczyka w stacyjcelolo_golf pisze:To pytanie co sie stało z zółtym kablem??Uciął go?czy wepchał gdzies za konsole
[ Dodano: Sob Wrz 10, 2005 16:32 ]
jakiej firmy jest radio o takim modelu ????????dziany9 pisze:Lolo- witam
Możesz mi napisać numer seryjny tego radia bo ja mam xrc 6090r i chodzi mi tylko zeby podświetlenie klawiszy po wyłaczeniu nie dzialalo a przytrzymanie off nie pomaga.
Moze trzeba cos jeszcze wcisnąć............?
w niektórych modelach sony jest przełacznik ktory sie przełacza zeby poswietlenie sie wyłaczalo odrazu musisz zobaczyc czy wzadnym otwoze w obudowie radia niema przelacznika najczesciej jest obok niego nalepka z oipsem pozycj A i B
Gdy jesteś smutny to pomyśl że kiedyś byłeś najszybszym plemnikiem