Świeżutkie mp3 :)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Odpalasz DC++, i jeśli masz zewnętrzny IP to uzupełniasz jesli nie to zostawiasz Passive, a znaleśc go znajdziesz tak iż klikasz w lewą ikonke zaraz pod File i wyskakuje Ci lista Hubów, i najprościej będzie jak uszeregujesz sobie huby według państw, czyli dajesz tam country, i leciasz az do Poland i tam jest Hubik >>>MaYdaY<<< i tam juz sobie poradzisz, nie pamiętam ile tam trzeba mieć udostępnione żeby się na niego zalogować, ale pewnie z 10GB, i z listy dośtepnych urzytkowników wyszukaj osobę która Cie interesuje.orzel12 pisze:a czy ktos moze mi powiedziec jak skonfigurowac DC++ chodzi mi o ta zakladke z adresem ip dokladnie jest to zakladka ustawienia polaczen
jeszcze mam pytanie jak pozniej mam cie znalezc na tym spisie
Mniej więcej Ci to starałęm się wytłumaczyć, jeśli coś źle powiedizałem poprawcie mnie
Powodzenia w sasysaniu, ja na swoim SDI nie poszaleje
- TUTENHAMON
- Dawca_Nerek
- Forum Master
TUTENHAMON, przez poczte 100MB to troszke może trwac kurcze myslalem ze tego mniej będzie, jesteś na dc++ aktywny ? Jak tak to moge wejsc na jakis hub i se pociagniesz odemnie!
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- TUTENHAMON
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Zarejestrowanu oficjalnie na żadnym Hubie nie byłem, ale powiedzmy, że teraz zarejestruje się na Maydayu albo na spawarce Bydgoszcz, też dobry hub. Napisz mi na którym hubie i pod jakim nickiem bedziesz to może się wymienimy jakąs muzką. Ja będę prawdopodobnie pop nickiem "kubusso"TUTENHAMON pisze:Kubuś na jakim hubie jesteś i z jakim nikiem może bym coś od ciebie zassał.
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- TUTENHAMON
- zibolek
- Mały gagatek
- Kontakt:
czy jest tu jakis limit iwlekosci pliku ? bo jak nie to wrzuce 700MB i bedzie!Avenger pisze:jak coś chcecie udostępnić to możecie powzucać muze na www.megaupload.com
- TUTENHAMON