wzmacniacz (jak podlaczyc)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Może jednak zostawisz go sobie bo ma filtry a to juz coś. Możesz podpiąć gwizdki i średnie poprzez filtr. Tymbardziej że chcesz to podpiąć pod wyjścia głośników a nie do wyjścia wzmacniacza. Ja mam u siebie jedynie oryginalne głośniki w podszybiu bez wzmacniania bo radio ma 55 na kanał więc wystarczy. Z tyłu sub 1400 i praktycznie on zagłusza niedoskonałości przodu Sprzedać nie warto bo grosze dostaniesz.
To dziwne , bo na aukcji piszesz > "Mimo swojej małej mocy bo 150W spisuje się świetnie. Miałem podłączoną do niego skrzynie basową z głośnikiem 120W i dwa przednie głośniki w drzwiach po 60w. Różnica niesamowita ze wzmacniaczem jak wspomnę sobie czasy gdy go nie miałem."jasiuekonom pisze:Nie wiem jak go zabardzo podlaczyc
Panowie jak widać na allegro dalej panuje kłamstwo ! Kolego to co Ty napisałeś w tym opisie to powinno być karane ... możesz być pewien , że ja napiszę email do kupującego z linkiem do tego tematu . Dlaczego? Ponieważ brzydzę się kłamstwem !!!
http://www.allegro.pl/item556733665_mon ... _1_zl.html
Ostatnio zmieniony sob lut 14, 2009 15:19 przez powalla, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wajcheusz
- Mały gagatek
- Kontakt:
jasiuekonom,
Sory, ale albo nie masz pojęcia o Car-Audio, a co za tym idzie nie wykazałeś się nawet chęcią przeczytania tematów które dali ci pod nos koledzy,
albo naprawdę starasz się zrobić z siebie głupka.
Nie piszę tego obraźliwie, po prostu najpierw czytaj co i jak,
a 2 sprawa ja jak bym stracił prace to raczej nie kupowałbym wzmachora, zastanawiał bym się za co będe jeździć, z tego co piszesz nie za bardzo przejmujesz się tym że straciłeś prace, czyli pewnie jesteś na utrzymaniu rodziców, a przynajmniej nie robią ci problemów żeby ci pomóc,
Więc błagam, Jeśli nie potrafisz w googlach wpisać odpowiedniej frazy to chociaż tutaj precyzuj o co tak dokładnie ci chodzi, bo na razie z tego co napisałeś wychodzi że za grosze chciałbyś wzmachor 5x1000 w RMS i najlepiej żeby dało się z tego zrobić 1x 5k W.
Sory jeśli zabolało, tak jak pisze nie chodzi mi o obrażanie, chodzi mi o to że nie pofatygowałeś się przeczytać tematów które koledzy ci podali, ale teraz się już powtarzam.
Powodzenia w podłączaniu, i nie spal wszystkiego za 1 razem. pa
No chyba że ktoś go kupi, heh ...
Sory, ale albo nie masz pojęcia o Car-Audio, a co za tym idzie nie wykazałeś się nawet chęcią przeczytania tematów które dali ci pod nos koledzy,
albo naprawdę starasz się zrobić z siebie głupka.
Nie piszę tego obraźliwie, po prostu najpierw czytaj co i jak,
a 2 sprawa ja jak bym stracił prace to raczej nie kupowałbym wzmachora, zastanawiał bym się za co będe jeździć, z tego co piszesz nie za bardzo przejmujesz się tym że straciłeś prace, czyli pewnie jesteś na utrzymaniu rodziców, a przynajmniej nie robią ci problemów żeby ci pomóc,
Więc błagam, Jeśli nie potrafisz w googlach wpisać odpowiedniej frazy to chociaż tutaj precyzuj o co tak dokładnie ci chodzi, bo na razie z tego co napisałeś wychodzi że za grosze chciałbyś wzmachor 5x1000 w RMS i najlepiej żeby dało się z tego zrobić 1x 5k W.
Sory jeśli zabolało, tak jak pisze nie chodzi mi o obrażanie, chodzi mi o to że nie pofatygowałeś się przeczytać tematów które koledzy ci podali, ale teraz się już powtarzam.
Powodzenia w podłączaniu, i nie spal wszystkiego za 1 razem. pa
No chyba że ktoś go kupi, heh ...
Ostatnio zmieniony ndz lut 15, 2009 12:23 przez Wajcheusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Peugeot 406 1,8 16V ponad 110 KoniMocy :-)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!
- Wajcheusz
- Mały gagatek
- Kontakt:
dokładnie, kłamstwa należy zwalczać,
Jak nie wiem czy coś działa to piszę to na aukcji a nie wciskam kit.
Pozdro i gratulations dla moda za błyskawiczną reakcję,
Jak nie wiem czy coś działa to piszę to na aukcji a nie wciskam kit.
Pozdro i gratulations dla moda za błyskawiczną reakcję,
Peugeot 406 1,8 16V ponad 110 KoniMocy :-)