Alpine albo inne do 1000-1200 zł
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Alpine albo inne do 1000-1200 zł
Witam
Mój brat prosił mnie abym się zapytał jakie radio najlepiej kupić w tej cenie aby dobrze grało i jakoś wyglądało...
Aktualnie ma jakieś Sony 2 letnie, w którym gaśnie wyświetlacz i przyciski, było w serwisie Sony i taką fuszere zrobili...
Jest tylko jeden problem ? On ma podpiętą kasę fiskalną do tej kostki radia, czy Alpine albo jakies inne mają inne kostki ? Czy może dołączają przejściówki.
Mój brat prosił mnie abym się zapytał jakie radio najlepiej kupić w tej cenie aby dobrze grało i jakoś wyglądało...
Aktualnie ma jakieś Sony 2 letnie, w którym gaśnie wyświetlacz i przyciski, było w serwisie Sony i taką fuszere zrobili...
Jest tylko jeden problem ? On ma podpiętą kasę fiskalną do tej kostki radia, czy Alpine albo jakies inne mają inne kostki ? Czy może dołączają przejściówki.
Ostatnio zmieniony pn lip 20, 2009 20:58 przez xplo, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Alpine albo inne do 1200-1400 zł
Polak wszytsko potrafi, wiec o to sie nie ma co bac pare rad forumowiczow i wszystko sie podlaczyxplo pisze: Jest tylko jeden problem ? On ma podpiętą kasę fiskalną do tej kostki radia, czy Alpine albo jakies inne mają inne kostki ? Czy może dołączają przejściówki.
(\X/)
Zależy czy ma podpiętą do kostki ISO czy do kostki od Soniaka..xplo pisze:On ma podpiętą kasę fiskalną do tej kostki radia, czy Alpine albo jakies inne mają inne kostki ?
Jeśli do ISO to nie będzie problemu, przepinasz radio jeden za jeden.
Jeśli natomiast do kostki od Soniaka to jest trochę roboty, ale niedużo, bo myślę, że w 5 minut da się to zrobić
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Oryginalne nagłośnienie vectry 4 głośniki i 4 sykacze. A porównując jego radio Sony te 2 letnie kosztowało ponad 1 tyś, a te które kupił ostatnio (cdx-gt929U) to niebo a ziemia. Brak funkcji Loudness (oraz innych), basy to jak nie wiem z czego...
Ostatnio zmieniony pn lip 20, 2009 19:22 przez xplo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem takim znawca ale ktos inny powie ci ze na taki sprzet to radio za 300zl starczy. Jak chcesz inwestowac 1200zl w radio to zakup do tego jakies ladne glosniki. ew w tej kwocie mozna zmiescic jakies radio za 500zl i dobre glosniki+wygluszenie drzwixplo pisze:Oryginalne nagłośnienie vectry 4 głośniki i 4 sykacze.
Pozdrawiam
(\X/)
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
dziwny tok rozumowaniaxplo pisze:Oryginalne nagłośnienie vectry 4 głośniki i 4 sykacze.
dużo lepszy dźwięk będzie z zestawu radio+wzmak+low endowe głośniki
nie warto kupować tak drogiego radia
chyba że brat chce się rozkoszować drogim radiem a nie przyjemnym dźwiękiem
albo ma w planach dalszą rozbudowę systemu
a z racji że to opel - trzeba się jeszcze pobawić z wyciszeniem boczków
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl