Witam mam dwa pytania.
1. Czy okablowanie z przednich drzwi bedzie pasowało do tylnych (kostki, przewody)
2. Czy po odkręcniu środkowej części w drzwiach tylnych musze zdejmowac mechanizm szyb itp? (konstrukcja drzwi jak w mk4) Zamierzam podpiąć instalację i założyć fabryczny głośnik a on jest zintegrowany z plastikiem.
Prośba o pomoc Ibiza 6L 2005 r
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
masz na myśli całą wiązkę?? w tylnych drzwiach nie ma lusterek, często głośników i chyba do zamków jest mniej przewodów...bo przednie mastery - także wiązka raczej odpadaadix62 pisze:1. Czy okablowanie z przednich drzwi bedzie pasowało do tylnych (kostki, przewody)
Co do głośników to zamontuj na pierścieniach dystansowych, przykręć je do drzwi, następnie głośnik przykręcasz do dystansu...nie trzeba nic rozbierać
Ostatnio zmieniony pn lut 01, 2010 23:53 przez Qto, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawdzałem właśnie w garazu. Okazało się ze po wpięciu instalacji działa nawet głośnik który podłaczylem na krótko (wypiąłem tamte przewody ze słupka i podłączyłęm te z przednich drzwi) taka żólta kostka z jednym przewodem tez jest identyczna różnice są w czarnej kostce (z 3 przewodami) w miejscu w, którym powinna byc wpięta wychodzą luźne 2 przewody to chyba od centralnego zamka.Qto pisze:masz na myśli całą wiązkę?? w tylnych drzwiach nie ma lusterek, często głośników i chyba do zamków jest mniej przewodów...bo przednie mastery - także wiązka raczej odpadaadix62 pisze:1. Czy okablowanie z przednich drzwi bedzie pasowało do tylnych (kostki, przewody)
Co do głośników to zamontuj na pierścieniach dystansowych, przykręć je do drzwi, następnie głośnik przykręcasz do dystansu...nie trzeba nic rozbierać