a to moze i tak bo nie kojarzylem dokladnie paneluSlavwek.ie pisze:Nie ważne z czym, ważne że golfie czwórce i ważne że Pionieer to SUPERRADYJKOKubus20 pisze:Postów mnóstwo, a nadal nie wiadomo z czym to radio będzie grało...
ptaszek123, na zdjęciu jest RS "Dwójka"
JAKI MODEL DOBRY PIONIEERA
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Re: JAKI MODEL DOBRY PIONIEERA
- świstak82
- Mały gagatek
- Kontakt:
JAKI MODEL DOBRY PIONEERA
To jaki w końcu ten model by był Dobry bo ja mysle nad Tym modelem ma moze ktos takie radyjko http://allegro.pl/pioneer-deh-7200sd-gw ... 10892.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Świstak;) Ani Mazda, ani Merca gwiazda nie da Ci tyle, co VW JAZDA :)
Moje Wozidełko;);) http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=406052
Moje Wozidełko;);) http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=406052
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Jeśli masz seryjne papierzaki w drzwiach i nie myślisz o wzmacniaczu, to kup sobie coś z podstawowej półki Pionka...
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
LUKASZO82, napisz jakie masz wymagania co do radia i z czym to ma grać, bo kilkanaście postów i nadal nie wiadomo co poradzić.
W temacie robi się śmietnik i niestety trzeba będzie go zamknąć/usunąć...
W temacie robi się śmietnik i niestety trzeba będzie go zamknąć/usunąć...
Ja się mogę wypowiedzieć co do Pioneerów jeśli chodzi o sterowanie. Jestem w miarę szczęśliwym posiadaczem modelu DEH 600BT. Do sterowania służy podobnie jak w innych modelach multifunkcyjny joystik.
Nie jest to idealne rozwiązanie ale można się przyzwyczaić. Jako, że słucham głownie radia brakuje mi przycisków z numerami programów. Przydało by się także przy wybieraniu nr telefonu.
joystik potrafi zdenerwować. Zwłaszcza na dziurach. Chwytach gada bo chcesz przełączyć program/pogłośnić czy coś tam innego a auto wpada w dziurę i walisz nim w inną stronę. I tak zamiast zmienić piosenkę zmieniasz folder, zamiast pogłośnić zmieniasz radiostację. Ogólnie po pewnym czasie korzystania zdarza sie to coraz rzadziej.
Poza tym na radyjko narzekać nie mogę.
Nie jest to idealne rozwiązanie ale można się przyzwyczaić. Jako, że słucham głownie radia brakuje mi przycisków z numerami programów. Przydało by się także przy wybieraniu nr telefonu.
joystik potrafi zdenerwować. Zwłaszcza na dziurach. Chwytach gada bo chcesz przełączyć program/pogłośnić czy coś tam innego a auto wpada w dziurę i walisz nim w inną stronę. I tak zamiast zmienić piosenkę zmieniasz folder, zamiast pogłośnić zmieniasz radiostację. Ogólnie po pewnym czasie korzystania zdarza sie to coraz rzadziej.
Poza tym na radyjko narzekać nie mogę.
RS daje radę ale jest ekstremalnie niewygodny w obsłudze sytuacje trochę ratuje pilot ale i tka nie ma rewelacji - a panel ma aluminowy ale gałki już nie i strasznie sie wycieraja...