Radio do 500 zł
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio do 500 zł
Witam. Niedawno buchnęli mi radio z mojego Golfa (Clarion)...:/:/
Wobec tej sytuacji jestem zmuszony kupić jakieś nowe radyjko, które będzie się dobrze sprawdzało. W swoim VW (Golf 3) mam zamontowane 2 dodatkowe głośniki na półce (Blaupunkt)... Razem z moim starym radyjkiem robiły niezłą furorę jak chodzi o bass i generalnie o miód z nich płynący. Oprócz tego mam standardowe 4 głośniczki VW nie kombinowane w desce i przednich drzwiach. Moje pytanie jest następujące: Czy możecie polecić mi jakieś radyjko w cenie do 500 zł, które wykorzysta potencjał tych głośniczków i będzie się dobrze sprawdzało? Nie chce kupić jakiegoś szajsu który będzie bardziej wkurzał niż cieszył. Oczywiście standardowo chce CD/MP3... USB też bym nie pogardził...Dodam także że w Golfie mam antenę w błotniku więc pasowałoby coś co będzie miało dobry odbiór, bo bez tego tuner będzie tylko szumiał (i w Clarionie zdarzało się że w trybie radia trochę szumiało i miało słaby zasięg)...
Przeglądałem allegro i trafiłem na coś takiego:
http://motoallegro.pl/sony-cdx-gt640ui- ... 31202.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Co Wy na takie radyjko? Nada się?
I takie dodatkowe pytanie bo nie chce zakładać osobnego tematu. W Golfie podczas włamania uszkodzili mi zamek w schowku (wersja z poduszką pasażera, schowek pod spodem). Uszkodzili tak perfidnie że w prawdzie nie otwarli, ale teraz i ja nie mogę otworzyć. Nie da się przekręcić kluczyka. Czy można to jakoś zdjąć, czy trzeba po prostu rozwalić i załatwić nowe? I jeżeli załatwię nowe to czy jest możliwość spasowania z kluczykiem który teraz mam, żebym nie musiał zmieniać zamków itd? PLZ help....
Przepraszam ze tak się rozpisałem...
Wobec tej sytuacji jestem zmuszony kupić jakieś nowe radyjko, które będzie się dobrze sprawdzało. W swoim VW (Golf 3) mam zamontowane 2 dodatkowe głośniki na półce (Blaupunkt)... Razem z moim starym radyjkiem robiły niezłą furorę jak chodzi o bass i generalnie o miód z nich płynący. Oprócz tego mam standardowe 4 głośniczki VW nie kombinowane w desce i przednich drzwiach. Moje pytanie jest następujące: Czy możecie polecić mi jakieś radyjko w cenie do 500 zł, które wykorzysta potencjał tych głośniczków i będzie się dobrze sprawdzało? Nie chce kupić jakiegoś szajsu który będzie bardziej wkurzał niż cieszył. Oczywiście standardowo chce CD/MP3... USB też bym nie pogardził...Dodam także że w Golfie mam antenę w błotniku więc pasowałoby coś co będzie miało dobry odbiór, bo bez tego tuner będzie tylko szumiał (i w Clarionie zdarzało się że w trybie radia trochę szumiało i miało słaby zasięg)...
Przeglądałem allegro i trafiłem na coś takiego:
http://motoallegro.pl/sony-cdx-gt640ui- ... 31202.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Co Wy na takie radyjko? Nada się?
I takie dodatkowe pytanie bo nie chce zakładać osobnego tematu. W Golfie podczas włamania uszkodzili mi zamek w schowku (wersja z poduszką pasażera, schowek pod spodem). Uszkodzili tak perfidnie że w prawdzie nie otwarli, ale teraz i ja nie mogę otworzyć. Nie da się przekręcić kluczyka. Czy można to jakoś zdjąć, czy trzeba po prostu rozwalić i załatwić nowe? I jeżeli załatwię nowe to czy jest możliwość spasowania z kluczykiem który teraz mam, żebym nie musiał zmieniać zamków itd? PLZ help....
Przepraszam ze tak się rozpisałem...
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Radio do 500 zł
Jeżeli nowe do 500 to bierz ładniejsze do deski, tym bardziej, że nie posiadasz pewnie podstaw CA w aucie. Nie pisz też, żeby radio wykorzystało potencjał z Blaupunktów w półce, bo to zupełnie jakoś nie pasuje.
Radio do 500 zł
Specjalistą nie jestem;) Dla mnie bardzo fajnie grało:)
To co sądzicie o tym Soniaku? Dobre to radio? Bo Sony jakoś nie jest najczęściej wybieraną marką...
To co sądzicie o tym Soniaku? Dobre to radio? Bo Sony jakoś nie jest najczęściej wybieraną marką...
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Radio do 500 zł
Miałem dwa modele sony i były do Dźwięk jest pusty, jak z kartonowego pudła. Z nowych Kenwood jest ok i w miarę mocno gra.
Radio do 500 zł
Polecam jvc kdr-711;811 np.Dwa wejscia usb, - 24-bitowy przetwornik DAC TI/Burr-Brown, - technologia Bluetooth (adaptor USB Bluetooth w zestawie).W alpinie za ta cene mozesz zapomniec.Wszystkim swoim klientom polecam te modele.Fajna brawa dzwieku, naturalna.Przerobilem wiele radyjek w swoim zyciu.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Radio do 500 zł
Do tej kwoty, no moze za 550pln dorwalbys Alpine 9833r, ale do Twojego setup'u to szkoda tej jednostki, bo to co w niej drzemie nigdy nie uzskasz, poza tym to radio jest jeszcze z przed ery podwojnych USB, delfinkow i innych gowien karmiacyh oczy a nie uszy:) o przepraszam mp3 nagrane na CD bodajze odtwarza:)