JVC KW-XR811 2Din do Mk5 pomoc?!

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

greg77
Nowicjusz
Nowicjusz

JVC KW-XR811 2Din do Mk5 pomoc?!

Post autor: greg77 » pn lut 13, 2012 10:15

Witam serdecznie,
Zamierzam zmienic moje RCD300 na to radio z tematu JVC KW-XR811, radyjko mi pasuje, podoba mi sie mozliwosc dopasowania kolorow wyswietlania i rozbudowany zestaw glosnomowiacy wbudowany w radio.....no i oczywiscie obsluga iPhonea.....
Ramke kupie z ebaya to nie jest problem...
Problemem wydaje mi sie podlaczenie, wiem, ze jest tam z tylu zupelnie inne wejscie niz w RCD300 i tutaj widze problem, dodatkowy kabez ktory jest z tym JVC to wtyczka do radia i dwie wtyczki na te standardowe co sa przy radiach samochodowych, takie prostokatne, teraz pytanie, czy ta wtyczka od VW (jest taka duza prostokatna) umozliwia rozmontowanie i wyciagniecie tych dinowkich wtyczek ktore beda mi pasowaly w moj zestaw?
Dodatkowo chetnie sprzedam emulator zmieniarki MP3 do VW, roczny wejscie sd, usb i jack;)

Jezeli napisalem malo zrozumiale, to postaram sie poprawic, malo sie znam na car audio, ale spokojnie sobie dam rade, bo to nie moje pierwsze radio samodzielnie montowane;)

Przepraszam za brak polskich znakow, mam wersje angielska Windowsa;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”