Ostatnio miałem okazję słuchać RS6A pod wazmakiem DLS ( nie wiem który ) i radiem DVD ( także nie pamiętam co to było, ale za około 2000zł ), bez suba.
Grało to moim zdaniem ładnie z ładnym basem.
Natomiast jak się to ma do R6A, to nie wiem, bo duży odstęp w odsłuchu tych zestawów mam, ale to też na innych klockach było.
SPORTGOLFIK, nie no dałeś czadu. Napisze coś, bo widzę, że niektórzy się przekręcą, albo przekręcili ze śmiechu.
Po primo to cię nic nie kosztuje, a pozwoli doczytać do końca to co piszesz.
"Polski słownik poprawnej pisowni" - ot taki dodatek do przeglądarki internetowej i na Boga, używaj kropek i dużych liter.
Kod: Zaznacz cały
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/polish-spellchecker-dictionary/
Sam mam dysleksje i dysortografie, ale staram się pisać w miarę poprawnie.
To radyjko Denver ma 4x40W tak i owszem, ale mocy maksymalnej. W RMS ma jakieś 4x 17-18W ( o ile tyle ma

).
Co do tych subów GZ, to ładnie ktoś ujął to w aukcji - "1.000 W SPL (w ograniczonym czasie)" - ( zazwyczaj ułamek sekundy

). Jak by ten głośnik zobaczył 1000W, to by się wywinął na drugą stronę. Ciekaw jestem ( pewnie nie tylko ja ) czym ty to zasilasz ?!
W podszybiu charczą, bo pewnie przester i te "40W" dały im radę
Co do Blaupunkt-a GTA 2 MKII i jego 400Watt -
ładnie brzmi czterysta waaatttttt i to tylko z tych 400W jest w tym wzmacniaczu - fajna wymowa
On nawet nie ma 2x60W RMS. Obstawiał bym W okolicy 2x50W, a do tego nie jest to jakiś jakościowy piec, ani nawet dobry.
Jednakże lepiej jak jakiś zestaw przedni nim zasilisz niż radiem.
200-300W wooferki zostaw w spokoju. Tak samo te "13cm" w podszybiu.
Za 160-170zł już lepiej zagra Diora GDS1607, a widząc po pozostałym sprzęcie zadowoli twoje ucho -
Kod: Zaznacz cały
http://allegro.pl/manta-diora-glosniki-samochodowe-gds-1607-i2355016419.html
Chcesz coś bardziej jakościowego, to HSK 165 za okolice 300zł, z tym ze do tego jakiś lepszy wzmacniacz.
Obowiązkowo wygłuszenie drzwi itp. !
Najlepiej, to podjedź do kogoś, kto chociaż trochę ogarnia CA
Jak jesteś z Katowic, to możesz podjechać do mnie. Daleko nie masz do Czestochowy - miasta wiecznej Jasnej Góry, różańców, pielgrzymek i innego badziewia !