Chciałbym zamontować głosniki Mivoc HQ 16520 w przednich drzwiach na dystansach MDF. Chciałem aby przez jakiś czas grały pod samym radiem a później wzmak.
1.Co sądzicie o tych głośnikach?
2.Nie są za duże do radia sony Xplod 4X45W?
3.Jaki wzmak do nich?
Specyfikacja:
Zrobiłem schemat w paint, jest on poprawny ?
Głosniki Mivoc HQ 16520 w przednich drzwiach
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Wiesz kolego widzę ze nie czytasz ze zrozumieniem. Pytam czy mogą jakiś czas pograć pod radiem bo nie mam na razie hajsu na wzmacniacz, bo mam ważniejsze sprawy.
Remont budy pochłoną, pochłania kupę hajsu. Zajrzyj w Temat o moim golfie jak nie wierzysz.
Remont budy pochłoną, pochłania kupę hajsu. Zajrzyj w Temat o moim golfie jak nie wierzysz.
Raczej chodzi o te 4x 45 waciszów ... czyli realnie masz 4x 17-19 przy jeszcze znośnym THD.
Co do głośników , to z 5 lat temu to był hicior w budżetlidze , no a wzmacniacz , to wiesz równie dobrze mogę napisać MSK Stega , bo budżetu nie określiłeś .
Co do głośników , to z 5 lat temu to był hicior w budżetlidze , no a wzmacniacz , to wiesz równie dobrze mogę napisać MSK Stega , bo budżetu nie określiłeś .
Budżet ok 300zł może przekroczyć. Głośniki, zostały mi po poprzednim aucie ojca. Były bardzo mało używane wiec szkoda ich wyrzucić i kupić podobne.