golf 3 Nokia DSP
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Ma gadane
golf 3 Nokia DSP
Nie mogę się zdecydować czy kupić radio do całego zestawu ??
czy kupić zamiast zmieniarki takie coś http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-usb-sd ... 46945.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i co najlepiej by mi grało żeby za bardzo nie ingerować w kabelki
i jak się spisuje ten emulator zmieniarki ??
I czy ma funkcje bluetooth i na jakiej zasadzie ona działa ??
zestaw nokia tzn :
radio gamma DSP
wzmacniacz i tuba nokia DSP
equaizer nokia
zmieniarka 6cd VW philips
8 głośników
czy kupić zamiast zmieniarki takie coś http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-usb-sd ... 46945.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zestaw nokia tzn :
radio gamma DSP
wzmacniacz i tuba nokia DSP
equaizer nokia
zmieniarka 6cd VW philips
8 głośników
golf 3 Nokia DSP
Z tego co ja wiem to ORI DSP z wszystkich opcji gra najlepiej. Zmieniarka podobna k.upa a radio u siebie mam inne podłączone pod DSP i gra dobrze, niestety nie mam porównania do gammmy.
Re: golf 3 Nokia DSP
Ta zmieniarka co podałeś link nie posiada bluetooth. Gra dobrze, podłączasz tak jak fabryczną zmieniarkę. Mam taką od ponad pół roku i żadnych problemów.kwadrat224 pisze:Nie mogę się zdecydować czy kupić radio do całego zestawu ??
Podobno na marsie są kosmici.Damian92 pisze:Zmieniarka podobna k.upa
golf 3 Nokia DSP
Poper, napisałem podobno bo czytałem i większość mówiła, że jakość odtwarzanej muzyki jest słaba.
Jak wrzuci się MP3 64kb/s to oczywiście, że będzie słaba jakość. Jeśli jednak jest 320kb/s to kolega kwadrat nie zauważy różnicy, między emulatorem a jakby odtwarzał z płyty cd, na fabrycznych głośnikach.Damian92 pisze:Poper, napisałem podobno bo czytałem i większość mówiła, że jakość odtwarzanej muzyki jest słaba.
-
- Ma gadane
golf 3 Nokia DSP
No dokładnie i to się podłącza bez zmian w kostkach ??
poszukam jeszcze z bluetoothem chyba że ktoś z forum ma jakaś ciekawą aukcje
Tak, dostajesz z pasującą kostką Jak ja kupowałem to nawet był rozgałęźnik żeby podłączyć tą zmieniarkę CD i tą Yatour na raz ale nie wypróbowałem tego bo wymontowałem już tą cd.kwadrat224 pisze:No dokładnie i to się podłącza bez zmian w kostkach ??
-
- Ma gadane
golf 3 Nokia DSP
nokia DSP dobrze gra i zdecyduje się na tą zmieniarkę, Poper, masz może jakiś filmik jak to ci gra
golf 3 Nokia DSP
Łap, co prawda jakość dźwięku na filmie słaba więc nie da się usłyszeć czy gra dobrze czy nie, zresztą tak jak na każdym filmie Liczy się odsłuch na żywo. Ale uchwyciłem jak ładnie się emulator wpasował w schowku oraz jak szybko ładuje piosenki z kardy SD.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;