Antena Golf mk3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Antena Golf mk3
Witam w swojej mk3 rocznik 1995 TD 1.9 mam oryginalna automatyczna antenę, która się trochę ułamała i lata jak cygan po pustym sklepie, wiec chwila i ją zgubie na dodatek się nie chowa do końca.. Pytanie do was co radzicie? czy można kupić samą antenę bez silniczka? jak tak to gdzie i jak znajdę? Czy lepiej kupić jakiś zamiennik w całości z silniczkiem? Dodam, że zależy mi na dobrej jakości odbioru radia.
Antena Golf mk3
http://allegro.pl/listing/listing.php?d ... a+golf+III" onclick="window.open(this.href);return false;
ONLY MK 2
- Młody Golfiarz
- Vag Nysa
Antena Golf mk3
Montował już ktoś takie cudo : http://allegro.pl/automatyczna-antena-v ... 91485.html" onclick="window.open(this.href);return false; w Golfie Mk II ? Nie ma problemów w zimie , jak z odbiorem
Antena Golf mk3
Były takie anteny w orginale, Beru produkowało/produkuje takie rzeczy dedykowane do MK2. Wiadomo, że to inna półka cenowa, nie mniej jednak antena to tylko drut... Każda tego typu będzie dobrze zbierać fale. A jak w zimie to niech się wypowie ktoś kto ma automatyczną antenę.
ONLY MK 2
Re: Antena Golf mk3
a jest mozliwość wymiany samego masztu? ktos wie jak to wyglada? Bo nie wiem czy zamawiać calość czy wystarczy tylko sam maszt. I jak sie nazywa ta czarna "gumka "zaslepka" "czepek" przy blotniku?
Antena Golf mk3
cinek7I7 idź do samochodu wymontuj sobie antenę i zobacz czy sie da. 30 minut roboty z wyjęciem radia, zdjęciem koła, nadkola i wyciągnięciem kabla od anteny. Więcej inwencji własnej. Na forum ostatnio troszke ciszej, a mało kto ma pewnie automatyczne anteny. Więc nie oczekuj, że ktoś da Ci fotoporadę. I przedewszystkim zastanów się czy warto. Bo zaoszczędzisz na takiej manianie może 30zł.. A kombinacji więcej niż dajmy na to przy wygluszeniu drzwi.
ONLY MK 2
Antena Golf mk3
chodzi o to ze nie mam za bardzo gdzie tego zrobic.. to moze tak co proponujecie? jaka dobra antene?
Antena Golf mk3
Nie wiem czy koniecznie chcesz automatyczną, tu Ci nie pomogę. Nie mniej ja ostatnio wymieniałem antenę w swojej dwójce, kupiłem zwykłą na allegro za 30 zł czy coś koło tego i nie narzekam. Tak jak wyżej, antena to żadna filozofia, podruba czy oryginał, wszysko jedno zbierze fale tak samo. Jest na allegro beru za 90 zł i są takie po 30 i tańsze. Wybór należy do Ciebie
ONLY MK 2